Welcome to the official web page of the 'Archaeological Park: Bosnian Pyramid of the Sun' Foundation / Dobrodošli na službenu web stranicu Fondacije 'Arheološki park: Bosanska piramida Sunca'al Park: Bosnian Pyramid of the Sun Foundation

English Bosnian Serbian Croatian German Arabic French French Swedish Italian

A+ A A-

JOSIP PEJAKOVIĆ – ZA NEKOLIKO GODINA U VISOKOM ĆEMO IMATI I PO PET MILIONA LJUDI GODIŠNJE

Naš proslavljeni glumac Josip Pejaković redovan je gost Kompleksa Ravne gdje ga svakodnevno možete i sresti, te nabaviti njegove knjige, a pored toga uvijek je i interesantan sagovornik.

– Još davne 2006.godine dao sam dr. Osmanagiću podršku kada je malo počelo da se radi i kada su otkrivani blokovi na Piramidi Sunca za koje je tvrdio da su djelo ljudskih ruku, a ne prirode. Vjerovao sam mu jako tada, a posebno danas kada je uz niz mukotrpnih dokazivanja uspio konačno svima dokazati da je ovo piramida, a da su tuneli Ravne izobilje nečega što će okarakterisati budućnosti svih ovih prostora. Nigdje na svijetu ne postoji takva koncentracija negativnih jona, koji su najveća hrana ljudskog organizma. – priča nam Josip.

Za projekat istraživanja piramida kaže da se između piramida i dr. Semira mora staviti znak jednakosti, jer bez njega ništa od toga ne bi bilo isto, niti bi na ovaj način privlačilo toliki broj ljudi. U svom stilu je komentarisao i budućnost istraživanja, projekta i dolaska gostiju.

– Ove budale u politici (drugačije ih ne mogu nazvati) uticali su da se posjete nešto smanje zbog stalnih prijetnji ratom i neugodne atmosfere oko svih projekata u BiH, a najviše ovoga koji izaziva najveću pažnju. Ipak, neće dugo proći kada ćemo ovdje godišnje imati pet miliona ljudi, koje nećemo moći prihvatiti u našoj zemlji, koji će spavati u Mađarskoj, a dolaziti da posjete Visoko i bosanske piramide. Sve to zahvaljujući dr. Osmanagiću, koji je zajedno sa Novakom Đokovićem učinio više za našu zemlju od svih političara zajedno. – kazao nam je Josip, te rekao kako je Novakov posjet odmah po osvajanju Wimbledona veličanstven potez koji govori koliko mu znače ove lokacije i ljudi.

Zadnje ažuriranje srijeda, 03 avgust 2022 13:15

Pratite nas

Podržimo projekat

Pretraga Arhive

 

http://www.youtube.com/user/BosnianPyramidsTV/featured?feature=context

 

https://soundcloud.com/bosnian_pyramid_of_the_sun_foundation

Video zapis iz Bosanske doline piramida 2014

Copyright 2005- © Fondacija--- “Arheološki park: Bosanska piramida Sunca, Archaeological Park: Bosnian Pyramid of the Sun Foundation. All rights reserved