Welcome to the official web page of the 'Archaeological Park: Bosnian Pyramid of the Sun' Foundation / Dobrodošli na službenu web stranicu Fondacije 'Arheološki park: Bosanska piramida Sunca'al Park: Bosnian Pyramid of the Sun Foundation

English Bosnian Serbian Croatian German Arabic French French Swedish Italian

A+ A A-

DŽANAN MUSA ISKORISTIO PAUZU U PRIPREMAMA DA DOĐE U BOSANSKU DOLINU PIRAMIDA

Bh.košarkaški reprezentativac i član kraljevskog kluba Real Madrida, Džanan Musa, ponovo je posjetio Bosansku dolinu piramida, a ovoga puta iskoristio je predah na pripremama košarkaške reprezentacije naše zemlje, kako bi sa reprezentativcem Austrije Rašidom Mahalbašićem obišao Prahistorijski podzemni kompleks tunela Ravne, kao i park „Ravne 2“ i Regionalni teniski centar koji je nedavno otvoren.

– Ovdje se uvijek sjajno osjećam, nakon svakog posjeta tunelima osjećam se kao regenerisan i to mi je jako bitno, posebno u ovom pripremnom periodu, i uvijek kad imam priliku dođem u Visoko i nastavit ću da dolazim dok sam živ. – kazao nam je Musa.

Pripreme reprezentacije teku u najboljem redu, a atmosfera je odlična.

– Dosta teških, ali i dobrih utakmica je pred nama, od sutra ćemo biti i kompletni dolaskom Jusufa Nurkića. Atmosfera je nevjerovatna, nikada ovakva nije bila u našoj selekciji, složni smo i želimo da se borimo i da idemo na pobjedu u svakoj utakmici, pa ćemo vidjeti kako će sve to na kraju da završi. – kaže Musa.

Džanan je nedavno potpisao za madridski Real, već je bio u Madridu gdje je riješio smještaj i osnovna pitanja, a kako nam je kazao trenutno je fokus na reprezentaciji BiH i što boljem nastupu na Europskom prvenstvu.

Na kraju nam je kazao kako se čuo sa Rašidom koji je također stigao u BiH te kako mu je kazao da treba da obiđe sve interesantne lokacije u Bosanskoj dolini piramida. – Rekao sam mu da mora da dođe, da vidi sve ove ljepote, možda i najljepša mjesta u našoj zemlji pored moje Une u Bihaću. Inače, sve svoje prijatelje i familiju rado dovodim ovdje i tako ću nastaviti. – kazao nam je Džanan Musa.

Related Video

Zadnje ažuriranje petak, 05 avgust 2022 11:46

Pratite nas

Podržimo projekat

Pretraga Arhive

 

http://www.youtube.com/user/BosnianPyramidsTV/featured?feature=context

 

https://soundcloud.com/bosnian_pyramid_of_the_sun_foundation

Video zapis iz Bosanske doline piramida 2014

Copyright 2005- © Fondacija--- “Arheološki park: Bosanska piramida Sunca, Archaeological Park: Bosnian Pyramid of the Sun Foundation. All rights reserved