Welcome to the official web page of the 'Archaeological Park: Bosnian Pyramid of the Sun' Foundation / Dobrodošli na službenu web stranicu Fondacije 'Arheološki park: Bosanska piramida Sunca'al Park: Bosnian Pyramid of the Sun Foundation

English Bosnian Serbian Croatian German Arabic French French Swedish Italian

A+ A A-

KOŠARKAŠKI REPREZENTATIVAC AUSTRIJE RAŠID MAHALBAŠIĆ POSJETIO KOMPLEKS RAVNE

Košarkaški reprezentativac Austrije, jedan od najbolji košarkaša njemačke Bundeslige i doskorašnji suigrač Džanana Muse u ekipi Breogan, Rašid Mahalbašić, prvi put je imao priliku da posjeti Bosansku dolinu piramida. U Visoko je stigao na Džananov nagovor, a nakon posjeta tunelima i parku „Ravne 2“ s nama je podijelio i svoje utiske.

– Ovo mi je prvi dolazak i zaista sam pozitivno iznenađen ovime što smo uspjeli da obiđemo i vidimo. Ovo je jedna lijepa priča koju treba podržati. Osjećaj obilaska tunela je sjajan, tuneli posjeduju neku magiju dok je park koji smo vidjeli zaista fenomenalan, kao i sama ideja koju treba realizirati do maksimuma. – kazao nam je Mahalbašić.

Kako nam je ispričao svake godine jedno vrijeme provodi u Bosni i Hercegovini, a nakon ovog obilaska, njemu, ali i njegovim prijateljima će Bosanska dolina piramida biti obavezna destinacija za posjet.

Zadnje ažuriranje petak, 05 avgust 2022 11:49

Pratite nas

Podržimo projekat

Pretraga Arhive

 

http://www.youtube.com/user/BosnianPyramidsTV/featured?feature=context

 

https://soundcloud.com/bosnian_pyramid_of_the_sun_foundation

Video zapis iz Bosanske doline piramida 2014

Copyright 2005- © Fondacija--- “Arheološki park: Bosanska piramida Sunca, Archaeological Park: Bosnian Pyramid of the Sun Foundation. All rights reserved