Logo
Print this page

KOŠARKAŠKI REPREZENTATIVAC AUSTRIJE RAŠID MAHALBAŠIĆ POSJETIO KOMPLEKS RAVNE

Košarkaški reprezentativac Austrije, jedan od najbolji košarkaša njemačke Bundeslige i doskorašnji suigrač Džanana Muse u ekipi Breogan, Rašid Mahalbašić, prvi put je imao priliku da posjeti Bosansku dolinu piramida. U Visoko je stigao na Džananov nagovor, a nakon posjeta tunelima i parku „Ravne 2“ s nama je podijelio i svoje utiske.

– Ovo mi je prvi dolazak i zaista sam pozitivno iznenađen ovime što smo uspjeli da obiđemo i vidimo. Ovo je jedna lijepa priča koju treba podržati. Osjećaj obilaska tunela je sjajan, tuneli posjeduju neku magiju dok je park koji smo vidjeli zaista fenomenalan, kao i sama ideja koju treba realizirati do maksimuma. – kazao nam je Mahalbašić.

Kako nam je ispričao svake godine jedno vrijeme provodi u Bosni i Hercegovini, a nakon ovog obilaska, njemu, ali i njegovim prijateljima će Bosanska dolina piramida biti obavezna destinacija za posjet.

Zadnje ažuriranje petak, 05 avgust 2022 11:49
jm

Najnoviji članci od Administrator

Copyright 2005- © Fondacija--- “Arheološki park: Bosanska piramida Sunca, Archaeological Park: Bosnian Pyramid of the Sun Foundation. All rights reserved