Welcome to the official web page of the 'Archaeological Park: Bosnian Pyramid of the Sun' Foundation / Dobrodošli na službenu web stranicu Fondacije 'Arheološki park: Bosanska piramida Sunca'al Park: Bosnian Pyramid of the Sun Foundation

English Bosnian Serbian Croatian German Arabic French French Swedish Italian

A+ A A-

NA RAVNAMA I MEĐUNARODNA GRUPA U ORGANIZACIJI CIK-a

Lijepi jesenji dani bili su dodatni razlozi za još jedan izrazito sadržajan i frekventan vikend u Kompleksu Ravne.

Među stotinama gostiju iz BiH i regiona, našla se i grupa koju je na tunele Ravne dovela Centralna izborna Komisija Bosne i Hercegovine i to jedan dan prije Općih izbora u zemlji.

Naime, oni su odlučili da kao domaćini organizuju izlet za svoje goste i to na neku od jedinstvenih i autentičnih lokacija, pa su izabrali upravo Visoko i Bosanske piramide.

Među posjetiocima su bili predstavnici Izbornih organizacija i to iz Vrhovnog izbornog vijeća Republike Turske, Državni izborni ured Mađarske, Centar za obuku iz Gruzije, Izborna komisija Crne Gore, Republička izborna komisija Srbije i naravno predstavnici Centralne izborne komisije BiH.

Nakon tunela gosti su obišli i Park Ravne 2 gdje je za njih organizovan ručak koji su prirpemale saradnice iz Udruženja žena “Donje Moštre”.

Utisci su odlični, a učesnici su poželjeli svu sreću u daljnjim aktivnostima Fondacije.

Pratite nas

Podržimo projekat

Pretraga Arhive

 

http://www.youtube.com/user/BosnianPyramidsTV/featured?feature=context

 

https://soundcloud.com/bosnian_pyramid_of_the_sun_foundation

Video zapis iz Bosanske doline piramida 2014

Copyright 2005- © Fondacija--- “Arheološki park: Bosanska piramida Sunca, Archaeological Park: Bosnian Pyramid of the Sun Foundation. All rights reserved