Welcome to the official web page of the 'Archaeological Park: Bosnian Pyramid of the Sun' Foundation / Dobrodošli na službenu web stranicu Fondacije 'Arheološki park: Bosanska piramida Sunca'al Park: Bosnian Pyramid of the Sun Foundation

English Bosnian Serbian Croatian German Arabic French French Swedish Italian

A+ A A-

O NOVAKU I ENERGIJI BOSANSKIH PIRAMIDA NA HRVATSKOM RTL-U

Povratak Novaka Đokovića na poziciju broj jedan svjetskih tenisera, kao i sjajan nastup u Australiji ne prestaju da plijene pažnju javnosti, a najboljeg tenisera svijeta, ali i najboljeg ambasadora Bosanske doline piramida, i dalje spominju i regionalni mediji.

Sinoć je Nole bio tema najgledanije emisije na hrvatskoj televiziji RTL, emisije RTL Direkt, a kako su u najavi kazali, Noleta su prošle godine deportovali iz Australije, a sada je nakon Australian Opena ponovo broj jedan.

Bio je ovo prilog u kojem su govorili o Noletu na terenu, ali i van njega, a i ovoga puta povezali su Novaka i Bosansku dolinu piramida. - „Van terena Novak je smiren i meditira, mističnu energiju je osjetio u Visokom, kada je posjetio piramida“ – podsjetili su u emisiji na Novakove posjete Visokom, uz inserte Novakovog ulaska u tunele.

Zadnje ažuriranje utorak, 31 januar 2023 18:54

Pratite nas

Podržimo projekat

Pretraga Arhive

 

http://www.youtube.com/user/BosnianPyramidsTV/featured?feature=context

 

https://soundcloud.com/bosnian_pyramid_of_the_sun_foundation

Video zapis iz Bosanske doline piramida 2014

Copyright 2005- © Fondacija--- “Arheološki park: Bosanska piramida Sunca, Archaeological Park: Bosnian Pyramid of the Sun Foundation. All rights reserved