Welcome to the official web page of the 'Archaeological Park: Bosnian Pyramid of the Sun' Foundation / Dobrodošli na službenu web stranicu Fondacije 'Arheološki park: Bosanska piramida Sunca'al Park: Bosnian Pyramid of the Sun Foundation

English Bosnian Serbian Croatian German Arabic French French Swedish Italian

A+ A A-

ZIJAD SIPOVIĆ S PORODICOM U POSJETI BOSANSKOJ DOLINI PIRAMIDA

Vrhunski sportista, nekadašnji reprezentativac naše zemlje u karateu, selektor, a danas trener u Karate klubu „Ippon“ Sarajevo, ali i diplomirani pravnik i muzičar, Zijad Sipović, ove nedjelje je boravio u posjetu Bosanskoj dolini piramida u društvu sa svojom suprugom i kćerkom.

– Zadovoljstvo mi je bilo obići ove lokacije i posjetiti Prahistorijski podzemni kompleks tunela Ravne, a odavdje, pošto mi je ovo već drugi dolazak, nosim zaista sjajna iskustva. Prošlo put kad smo dolazili bio sam u društvu svoje dvije kćerke koje su se spremale za odlazak na Europsko juniorsko prvenstvo u Finskoj, a smatram da je pozitivna energija tunela i piramida, kao i negativni joni, doprinijela da kćerke postignu i sjajne rezultate, drugi i peto mjesto. – ispričao nam je popularni Sipa.

Oduševljen je prijemom, vodičima Fondacije s kojima je imao priliku da sazna sve o Bosanskoj dolini piramida, ali i svom pričom o bosanskim piramidama i svojstvima koja imaju.

– Zaista je sve vrijedno divljenja, posjetioci koje sam sreo a koji dolaze iz cijelog regiona, kao i Europe, pozitivno i divno osoblje Fondacije, priča o vodi iz tunela, svjedočanstva koja sam imao priliku da gledam na Youtube kanalima, zaista me sve oduševilo, a za sebe lično mogu reći da je osjećaj predivan nakon obilaska tunela i izlaska, čovjek se osjeća mnogo bolje, prepun je energije, a kao sportista mogu reći da sam prodisao punim plućima. – kazao nam je Zijad Sipović.

Na kraju je rekao kako ovakva mjesta mogu biti od velike koristi sportistima, ali i svim drugim ljudima, te je sve pozvao u posjet Bosanskoj dolini piramida. – Svako treba doći ovamo, uživati u ovim lokacijama, udisati ovaj čisti zrak, posebno se to odnosi na nas iz Sarajeva, kojima je sve ovo nadohvat ruke, treba da smo češći gosti ovdje i da uživamo u svemu što imamo. – kazao je Zijad.

Zadnje ažuriranje ponedjeljak, 06 mart 2023 18:06

Pratite nas

Podržimo projekat

Pretraga Arhive

 

http://www.youtube.com/user/BosnianPyramidsTV/featured?feature=context

 

https://soundcloud.com/bosnian_pyramid_of_the_sun_foundation

Video zapis iz Bosanske doline piramida 2014

Copyright 2005- © Fondacija--- “Arheološki park: Bosanska piramida Sunca, Archaeological Park: Bosnian Pyramid of the Sun Foundation. All rights reserved