Welcome to the official web page of the 'Archaeological Park: Bosnian Pyramid of the Sun' Foundation / Dobrodošli na službenu web stranicu Fondacije 'Arheološki park: Bosanska piramida Sunca'al Park: Bosnian Pyramid of the Sun Foundation

English Bosnian Serbian Croatian German Arabic French French Swedish Italian

A+ A A-

PROFESIONALNI FOTOGRAF LEON BIJELIĆ – VELIKA MI JE ČAST BITI DIJELOM OVOG PROJEKTA

Profesionalni fotograf iz Banja Luke Leon Bijelić rado viđen je gost i prijatelj Fondacije. Na svoj način, fotografijom, video zapisima i objavama na Youtube kanalu Zlatno doba, podržava i promoviše zbivanja u Bosanskoj dolini piramida.

– Nosim znanje fotograf prve klase, a da biste dostigli to znanje potrebno je da ste svoje fotografije izložili u preko 50 zemalja. Pored toga bavim se profesionalnom, umjetničkom i izlagačkom fotografijom, a uz sve to u duši sam i pjesnik i ove godine izlazi moja zbirka pjesama Za trudnice i bebe, iz ljubavi prema našim voljenopoštovanim majkama i djeci koja su u plodu najosjetljivija i potrebna im je najveća ljubav. – kazao nam je Leon i predstavio se na najoriginalniji mogući način.

Kako nam je rekao voli doći u Bosansku dolinu piramida i biti dio ovog projekta.

– Ovdje sam došao ne samo da vidim sve, nego da maksimalno podržim sve što dr. Osmanagić i svi ljudi okupljeni oko njega i Fondacije rade za sve ljude na zemlji. Velika mi je čast biti dio svega ovoga i pomoći kroz svoj rad, fotografijom, video zapisima i objavama na svom kanalu Zlatno doba, gdje objavljujem sve što zabilježim na ovim predivnim lokacijama. – ispričao nam je Leon.

Zadnje ažuriranje četvrtak, 30 mart 2023 08:38

Pratite nas

Podržimo projekat

Pretraga Arhive

 

http://www.youtube.com/user/BosnianPyramidsTV/featured?feature=context

 

https://soundcloud.com/bosnian_pyramid_of_the_sun_foundation

Video zapis iz Bosanske doline piramida 2014

Copyright 2005- © Fondacija--- “Arheološki park: Bosanska piramida Sunca, Archaeological Park: Bosnian Pyramid of the Sun Foundation. All rights reserved