Welcome to the official web page of the 'Archaeological Park: Bosnian Pyramid of the Sun' Foundation / Dobrodošli na službenu web stranicu Fondacije 'Arheološki park: Bosanska piramida Sunca'al Park: Bosnian Pyramid of the Sun Foundation

English Bosnian Serbian Croatian German Arabic French French Swedish Italian

A+ A A-

OBAVJEŠTENJE GOSTIMA FONDACIJE O AUTENTIČNOSTI PROIZVODA I USLUGA

Obavještavamo posjetioce tunela Ravne, piramida i parka ‘Ravne 2’ u Visokom da obrate pažnju ko im pristupa i nudi svoje usluge tokom posjeta lokacijama Fondacije ‘Arheološki park: Bosanska piramdia Sunca’.

Fondacija ne podržava davanje usluga kao što je ‘čišćenja loših energija’, ‘liječenja kristalima i bionenergijom’, neovlaštenih kiropraktičara, ‘fizioterapeuta’ i nadriljekara različitih vrsta.

U ‘Aleji suvenirnica’ se prodaju kristali navodno ‘ljekovitih moći’ za koje se tvrdi da su iz tunela Ravne. Posjetioci trebaju imati u vidu da Fondacija iznajmljuje suvenirnice privatnim obrtima i ne odgovara za njihove proizvode niti izjave vlasnika tih obrta.

Postoji samo jedna službena suvenirnica Fondacije pred ulazom u tunele, žute fasade, koja ima originalne kristale i vodu iz tunela.

Voda koja se nalazi kod kontejnera obično je zagađena bakterijama prilikom kišnih dana i nije preporučljiva za piće.

Fondacija ne odgovara za posljedice koje su plod neovlaštenih lica i neistinitih navoda.

Za daljnje informacije o autentičnosti proizvoda i vodičkih usluga možete se obratiti službenim licima s akreditacijama Fondacije u kućicama za prodaju karata i službenoj suvenirnici Fondacije.

Zadnje ažuriranje ponedjeljak, 22 maj 2023 16:27

Pratite nas

Podržimo projekat

Pretraga Arhive

 

http://www.youtube.com/user/BosnianPyramidsTV/featured?feature=context

 

https://soundcloud.com/bosnian_pyramid_of_the_sun_foundation

Video zapis iz Bosanske doline piramida 2014

Copyright 2005- © Fondacija--- “Arheološki park: Bosanska piramida Sunca, Archaeological Park: Bosnian Pyramid of the Sun Foundation. All rights reserved