Welcome to the official web page of the 'Archaeological Park: Bosnian Pyramid of the Sun' Foundation / Dobrodošli na službenu web stranicu Fondacije 'Arheološki park: Bosanska piramida Sunca'al Park: Bosnian Pyramid of the Sun Foundation

English Bosnian Serbian Croatian German Arabic French French Swedish Italian

A+ A A-

BOSANSKE PIRAMIDE U LUKSUZNOM “TIRAGE LIMITE” MAGAZINU

Jedan od najekskluzivnijih svjetskih časopisa za kulturu i umjetnost “Tirage Limite” iz Njemačke, u svom novom broju od decembra 2010. donosi storiju o bosanskim piramidama. Ovaj kvartalni, dvojezični magazin se ne može kupiti na kioscima već se direktno šalje najutjecajnijim ličnostima Zapadne Evrope na kućne adrese. Distribuira se i u hotele najviše klase i poslovne salone na aerodromima.
Čak 16 stranica je posvećeno otkriću Bosanske doline piramida u članku naslovljenom: “Najstarije piramide na svijetu su u Bosni”. Uz obilje fotografija i intervju s pronalazačem piramida dr. Semirom Osmanagićem, čitaoci magazina se pozivaju da investiraju u projekt i arheološki turizam u BiH te da učestvuju u volonterskoj radnoj akciji “MRAV 2011”. 
U svrhu koordinacije ovih aktivnosti u Njemačkoj je formirana neprofitna Fondacija za podršku projektu istraživanja Bosanske doline piramida.

Zadnje ažuriranje nedjelja, 12 decembar 2010 02:57

Pratite nas

Podržimo projekat

Pretraga Arhive

 

http://www.youtube.com/user/BosnianPyramidsTV/featured?feature=context

 

https://soundcloud.com/bosnian_pyramid_of_the_sun_foundation

 

Video zapis iz Bosanske doline piramida 2014

Copyright 2005- © Fondacija--- “Arheološki park: Bosanska piramida Sunca, Archaeological Park: Bosnian Pyramid of the Sun Foundation. All rights reserved