Welcome to the official web page of the 'Archaeological Park: Bosnian Pyramid of the Sun' Foundation / Dobrodošli na službenu web stranicu Fondacije 'Arheološki park: Bosanska piramida Sunca'al Park: Bosnian Pyramid of the Sun Foundation

English Bosnian Serbian Croatian German Arabic French French Swedish Italian Finnish UK Site

A+ A A-

MRAV 2011 – PRIJAVE SRUŠILE REKORD IZ 2010.

ImageFondacija “Arheološki park: Bosanska piramida Sunca” je krajem novembra 2010. objavila javni poziv za prijavu volontera za učešće na Međunarodnoj radnoj akciji volontera “MRAV Bosanske piramide 2011”. Za manje od dva mjeseca na e-mail Fondacije Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.  prijavilo se više od 200 volontera iz 36 zemalja sa šest kontinenata.

Kao što je poznato, u 2010. volonteri su došli iz 30 zemalja, što znaci da će u 2011. doći iz većeg broja zemalja. Fondacija planira da primi oko 500 volontera koji će od juna do septembra biti raspoređeni na različtim arheološkim lokacijama u Bosanskoj dolini piramida. Na taj način Fondacija nastavlja pozitivnu promociju Visokog i BiH u svijetu.


Do sada su se prijavili volonteri iz slijedećih zemalja:

-Italija, Sjedinjene Američke države, Norveška, Velika Britanija, Kanada, Rusija, Irska, Bugarska, Poljska, Mađarska, Češka, Francuska, Rumunija, Holandija, Indonezija, Australija, Egipat, Indija, Turska, Kosovo, Finska, Kina, Srbija, Švedska, Kolumbija, Slovenija, Njemačka, Švicarska, Zimbabve, Tajland, Tajvan, Malezija, Hrvatska, Crna Gora, Makedonija i Bosna i Hercegovina.

Amerikanci su na prvom mjestu po broju prijavljenih; slijede ih Englezi, Hrvati, Bosanci i Hercegovci te Italijani.
Zadnje ažuriranje petak, 21 januar 2011 15:36

Pratite nas

Copyright 2005- © Fondacija--- “Arheološki park: Bosanska piramida Sunca, Archaeological Park: Bosnian Pyramid of the Sun Foundation. All rights reserved