Welcome to the official web page of the 'Archaeological Park: Bosnian Pyramid of the Sun' Foundation / Dobrodošli na službenu web stranicu Fondacije 'Arheološki park: Bosanska piramida Sunca'al Park: Bosnian Pyramid of the Sun Foundation

English Bosnian Serbian Croatian German Arabic French French Swedish Italian Finnish UK Site

A+ A A-

SARAJEVSKA MAGLA OMELA DOLAZAK HANCOCKA - CHRIS DUNN STIGAO PREKO CIRIHA

ImageNakon serije konferencija u Njemačkoj pod naslovom “Istraživači koji su zauvijek promjenili svijet piramida”, u BiH su trebali doći Graham Hancock i Chris Dunn.  U ponedjeljak 21. februara u avionu iz Minhena za Sarajevo su bili Hancock i Osmanagić, ali se avion zbog guste magle nije spustio na butmirski aerodrom. Nakon toga, Graham Hancock se vratio uLondon, ali je utvrđen novi datum njegove posjete bosanskim piramidama: 20-24.juni 2011. Tom prilikom Hancock će održati i javno predavanje.

Američki istraživač i autor bestselera “Giza Power Plant” i “Lost technologies of Ancient Egypt” uspio je nakon dva dana putovanja doći u Sarajevo preko Ciriha i Zagreba.

Nakon obilaska Bosanske doline piramida Dunn će održati konferenciju za medije u srijedu, 23. februara 2011. u 10.00 sati u hotelu “Holiday Inn” u Sarajevu. Njemu će se pridružiti i antropolog dr. Paolo Debertolis s Univerziteta u Trstu, arheolog dr. Sara Aconcci te njihov domaćin dr. Semir Osmanagić.

Zadnje ažuriranje utorak, 22 februar 2011 10:04

Pratite nas

Copyright 2005- © Fondacija--- “Arheološki park: Bosanska piramida Sunca, Archaeological Park: Bosnian Pyramid of the Sun Foundation. All rights reserved