Welcome to the official web page of the 'Archaeological Park: Bosnian Pyramid of the Sun' Foundation / Dobrodošli na službenu web stranicu Fondacije 'Arheološki park: Bosanska piramida Sunca'al Park: Bosnian Pyramid of the Sun Foundation

English Bosnian Serbian Croatian German Arabic French French Swedish Italian

A+ A A-

IGRICA “BOSANSKE PIRAMIDE”

Svjetskoj popularnosti piramida u Visokom doprinjet će i igrica pod nazivom “Bosanske piramide” čiji je autor dipl.ing. elektrotehnike iz Sarajeva Nihad Omerbegović. On upravo razvija igru za mobilne uređaje koji rade na OS i Android platformama.

Suština igre je, nakon niza prepreka, doći do energetske zrake u srcu Bosanske piramide Sunca i spasiti svijet. Originalni scenarij je zasnovan na mnoštvu nepredvidljivih situacija koje se odvijaju na nekoliko bosanskih piramida i u podzemnim tunelima.

Očekuje se da će se ova igrica naći na stranicama Apple-a i Google-a ove jeseni. Za više informacija i podršku projektu Omerbegovića:

http://www.kickstarter.com/projects/219812386/mysteries-of-bosnian-pyramids-i-road-to-recognitio-0?ref=email

Zadnje ažuriranje petak, 06 juli 2012 00:55

Pratite nas

Podržimo projekat

Pretraga Arhive

 

http://www.youtube.com/user/BosnianPyramidsTV/featured?feature=context

 

https://soundcloud.com/bosnian_pyramid_of_the_sun_foundation

 

Video zapis iz Bosanske doline piramida 2014

Copyright 2005- © Fondacija--- “Arheološki park: Bosanska piramida Sunca, Archaeological Park: Bosnian Pyramid of the Sun Foundation. All rights reserved