Welcome to the official web page of the 'Archaeological Park: Bosnian Pyramid of the Sun' Foundation / Dobrodošli na službenu web stranicu Fondacije 'Arheološki park: Bosanska piramida Sunca'al Park: Bosnian Pyramid of the Sun Foundation

English Bosnian Serbian Croatian German Arabic French French Swedish Italian

A+ A A-

OSNOVAN SAVJET FONDACIJE

U prostorijama Fondacije u Visokom, 12. novembra 2012. je osnovan Savjet Fondacije “Arheološki park: Bosanska piramida Sunca”. Riječ je o savjetodavnom tijelu pri Fondaciji koje je sastavljeno od sadašnjih i bivših uposlenika i saradnika Fondacije te građana Visokog koji na različite načine podržavaju projekt istraživanja bosanskih piramida.

Na prvoj sjednici je Admir Tatar izabran za predsjednika Savjeta. Prisutni su diskutovali o organizaciji akcije MRAV u budućnosti i prijedlozima za unaprijeđenje boravka volontera u Visokom te saradnji sa lokalnom zajednicom.

Ovaj sastanak je bio prilika da se javnost i putem medija obavjesti da je dosadašnji profesionalni terenski rukovodilac Fondacije Admir Tatar odlučio da svoju saradnju s Fondacijom nastavi u volonterskom statusu.

Zadnje ažuriranje ponedjeljak, 12 novembar 2012 23:29

Pratite nas

Podržimo projekat

Pretraga Arhive

 

http://www.youtube.com/user/BosnianPyramidsTV/featured?feature=context

 

https://soundcloud.com/bosnian_pyramid_of_the_sun_foundation

 

Video zapis iz Bosanske doline piramida 2014

Copyright 2005- © Fondacija--- “Arheološki park: Bosanska piramida Sunca, Archaeological Park: Bosnian Pyramid of the Sun Foundation. All rights reserved