Welcome to the official web page of the 'Archaeological Park: Bosnian Pyramid of the Sun' Foundation / Dobrodošli na službenu web stranicu Fondacije 'Arheološki park: Bosanska piramida Sunca'al Park: Bosnian Pyramid of the Sun Foundation

English Bosnian Serbian Croatian German Arabic French French Swedish Italian

A+ A A-

"PUTOPISI" O KONFERENCIJI "SKRIVENA HISTORIJA"

Ekipa dokumentarnog serijala "Putopisi" boravila je i ove godine u Bosanskoj dolini piramida gdje su zabilježili  sedmodnevnu Međunarodnu naučnu konferenciju o bosanskim piramidama "Skrivena historija" - ICBP 2013.

Autorica serijala Meliha Hadžić je profesionalno vodila računa o svim detaljima, a rezultat snimanja je obiman materijal koji će svjetskoj javnosti biti predstavljen u nekoliko nastavaka.

Kamere "Putopisa" registrirale su obilazak Bosanske doline piramide s više od 120 gostiju Konferencije koji su pristigli iz 15-tak zemalja Europe i svijeta, rad volontera kao i referate 23 predavača  koji su na ICBP 2013  predstavili rezultate istraživanja kako bosanskih tako i ostalih piramida u svijetu.

Prvi dio ovogodišnjeg serijala "Putopisi" možete pogledati ovdje:

Related Video

Zadnje ažuriranje petak, 04 oktobar 2013 14:18

Pratite nas

Podržimo projekat

Pretraga Arhive

 

http://www.youtube.com/user/BosnianPyramidsTV/featured?feature=context

 

https://soundcloud.com/bosnian_pyramid_of_the_sun_foundation

Video zapis iz Bosanske doline piramida 2014

Copyright 2005- © Fondacija--- “Arheološki park: Bosanska piramida Sunca, Archaeological Park: Bosnian Pyramid of the Sun Foundation. All rights reserved