Welcome to the official web page of the 'Archaeological Park: Bosnian Pyramid of the Sun' Foundation / Dobrodošli na službenu web stranicu Fondacije 'Arheološki park: Bosanska piramida Sunca'al Park: Bosnian Pyramid of the Sun Foundation

English Bosnian Serbian Croatian German Arabic French French Swedish Italian Finnish UK Site

A+ A A-

GENERAL JOVAN DIVJAK U POSJETI PODZEMNOM LABIRINTU RAVNE

Tim Fondacije “Arheološki park: Bosanska piramida Sunca” ugostio je 10. maja proslavljenog generala Jovana Divjaka.

Divjak je u obilazak kompleksa prahistorijskih Podzemnih tunela Ravne stigao u pratnji dvojice Katalonaca Jordija Roura i Manela Vila, inače dokazanih prijatelja BiH još od ratnog perioda kada su nesebično pomagali našoj zemlji.

Roura i Vila danas su članovi gradskog odbora Barcelone, a nakon posjete tunelima izrazili su zadovoljstvo dolaskom i viđenim te su najavili ponovni dolazak s porodicama i volontiranje na lokacijama na kojima radi Fondacija.

Divjak je nakon posjete istakao da je oduševljen viđenim te je izrazio želju da posjeti i ostale lokacije na kojima stručni timovi Fondacije s dr. Semirom Osmanagićem na čelu vrše istraživanja.

Pratite nas

Copyright 2005- © Fondacija--- “Arheološki park: Bosanska piramida Sunca, Archaeological Park: Bosnian Pyramid of the Sun Foundation. All rights reserved