Welcome to the official web page of the 'Archaeological Park: Bosnian Pyramid of the Sun' Foundation / Dobrodošli na službenu web stranicu Fondacije 'Arheološki park: Bosanska piramida Sunca'al Park: Bosnian Pyramid of the Sun Foundation

English Bosnian Serbian Croatian German Arabic French French Swedish Italian

A+ A A-

SEDMA SMJENA MRAVA U VISOKOM

Ocijenite članak
(1 ocjena)

Međunarodna radna akcija volontera ‘MRAV Bosanske piramide 2014” ulazi u završnu fazu. Preostale su još dvije smjene volontera za ovu sezonu. U Visoko su 24. augusta došli mladi ljudi i oni koji se u srcu osjećaju mladi s nekoliko kontinenata. Slijedećeg dana, 25. augusta im je arheološki menađer Fondacije Timothy Moon održao arheološki trening, a voditelj projekta istraživanja dr. Semir Osmanagić ih je proveo najvažnijim lokacijama Bosanske doline piramide.

Ovaj put su volonteri došli iz Brazila i Njemačke, SAD i Velike Britanije, Austrije i Slovenije, Holandije i Švedske, Danske i Norveške, Francuske i Španije, Italije, Finske i Švicarske.

Mnogi od njih godinama prate dešavanja na projektu i otkrića koja mijenjaju naše viđenje drevne prošlosti i sada su se napokon odlučili da daju svoj doprinos. Fondacija “Arheološki park: Bosanska piramida Sunca” ih sa zadovoljstvom pozdravlja i cijeni njihovu želju te će se potruditi da im boravak u Visokom bude nezaboravan.

Zadnje ažuriranje srijeda, 27 avgust 2014 10:54

Pratite nas

Podržimo projekat

Pretraga Arhive

 

http://www.youtube.com/user/BosnianPyramidsTV/featured?feature=context

 

https://soundcloud.com/bosnian_pyramid_of_the_sun_foundation

Video zapis iz Bosanske doline piramida 2014

Copyright 2005- © Fondacija--- “Arheološki park: Bosanska piramida Sunca, Archaeological Park: Bosnian Pyramid of the Sun Foundation. All rights reserved