Welcome to the official web page of the 'Archaeological Park: Bosnian Pyramid of the Sun' Foundation / Dobrodošli na službenu web stranicu Fondacije 'Arheološki park: Bosanska piramida Sunca'al Park: Bosnian Pyramid of the Sun Foundation

English Bosnian Serbian Croatian German Arabic French French Swedish Italian Finnish UK Site

A+ A A-

INTERES NAJTIRAŽNIJEG RUSKOG MAGAZINA ZA PIRAMIDE

U posjet Bosni i Hercegovini, odnosno Bosanskoj dolini piramida, došao je direktor Odjeljenja za intervjue i istraživanja u stranim zemljama, George Zotov. U pratnji pronalazača bosanskih piramida dr. Semira Osmanagića, voditelja arheoloških radova dr. Sare Acconci, saradnika na projektu antropologa dr. Paolo Debertolisa i studenta geologije Richarda Hoylea, obišao je lokacije na kojima istražuje Fondacija “Arheološki park: Bosanska piramida Sunca”. 

Gospodin Zotov je višedecenijski uposlenik najtiražnijeg magazina u Rusiji “Argumenti i Fakti” koji se sedmično štampa u 2.700.000 primjeraka i predstavlja najutjecajniji sedmičnik u najbrojnijoj evropskoj zemlji. 

Članak koji je napisao nakon posjete bosanskim piramidama vrlo je afirmativan i predstavljaće otvoreni poziv turistima iz Ruske Federacije, ali i okolnih zemalja, da dođu u posjet najvećim svjetskim piramidama. 

Zadnje ažuriranje srijeda, 07 septembar 2011 00:03

Pratite nas

Copyright 2005- © Fondacija--- “Arheološki park: Bosanska piramida Sunca, Archaeological Park: Bosnian Pyramid of the Sun Foundation. All rights reserved