Welcome to the official web page of the 'Archaeological Park: Bosnian Pyramid of the Sun' Foundation / Dobrodošli na službenu web stranicu Fondacije 'Arheološki park: Bosanska piramida Sunca'al Park: Bosnian Pyramid of the Sun Foundation

English Bosnian Serbian Croatian German Arabic French French Swedish Italian Finnish UK Site

A+ A A-

Administrator

Voda u rijekama Fojnici i Bosni, koje se susreću u našem gradu, prethodnih dana bila je gotovo nezagađena, što je vjerovatno rezultat smanjenja industrijske djelatnosti, usljed vanredne situacije u našoj zemlji prouzrokovane koronavirusom. Ipak, preko noći, između srijede i četvrtka, došlo je do velikog zagađenja rijeke Fojnice, koje će itekako utjecati i na rijeku Bosnu, te na kompletan ekosistem ove dvije visočke ljepotice.

Riječ je, najvjerovatnije, o istom zagađenju koje je zabilježeno i prošle godine kada je jedna od kompanija koje se nalaze uzvodno uz rijeku Fojnicu ispustila otpadne vode, prilikom čišćenja filtera, o čemu smo pisali i prije godinu dana. Danas su na to ukazali i brojni korisnici društvenih mreža, koji su istaknuli kako su ovo tužni prizori.

VIŠE >>>

Što predsjednik Lukašenko misli o pandemiji korona virusa i popratnim ekonomskim mjerama koje se masovno uvode, ali ne i u njegovoj zemlji, pogledajte u videoprilogu

Evropa je sada epicentar epidemije virusa korona, ali na Starom kontinentu postoji jedna zemlja u kojoj nema radikalnih promjena svakodnevnog života.

Kako smo već ranije pisali, izgleda da je, osim Švedske, jedina zemlja u kojoj život nije 'stao', u Evropi zasad Bjelorusija.

VIŠE >>>

Prof.dr. John S. Oxford naučnim eksperimentima potvrdio da nagativni ioni uništavaju 100% svih postojećih i BUDUĆIH virusa u eksperimentu iz novembra 2019.

Koncentracijom od 50.000 negativnih iona po kubnom centimetru profesor Oxford je dokazao da je uništavanje proteinskog omotača virusa trenutno. Koncentracija negativnih iona u Podzemnim tunelima Ravne u Visokom je između 20.000-100.000 ni/ccm.

Nadalje, univerzitet u Leeds-u kliničkom studijom, koja je trajala godinu dana, potvrdio da su negativni ioni zaslužni za iskorjenjivanje infekcija u St. James Hospital u Leeds-u.

Američka nacionalna medicinska biblioteka objavila istraživanje Instituta za zdravlje po kome se zaraza virusnih oboljena između ljudi i životinja, zahvaljujući negativnim ionima, redukuje za više od 97%, a zaraza sa životinje na životinju za 100%.

Dr. Semir Osmanagić (www.semirosmanagic.com) u ovom videu raskrinkao web portal raskrinkavanje.ba i njihovu neobjektivnu, nenaučnu i dezinformirajuću 'analizu' kojom traže da se Osmanagićev rad proglasi 'uznemiravanjem javnosti, pseudonaukom i teorijom zavjere'.

Po prvi put, Osmanagić je otvoreno govorio u radu Svjetske zdravstvene organizacije (WHO), na čije se preporuke poziva većina svjetskih vlada, te javno uočenim nepravilnostima u finansiranju, proglašavanju pandemija, ustupcima energetskim lobijima, 'vakcinaciji' afričkog stanovništva...

Pratite nas

Copyright 2005- © Fondacija--- “Arheološki park: Bosanska piramida Sunca, Archaeological Park: Bosnian Pyramid of the Sun Foundation. All rights reserved