Welcome to the official web page of the 'Archaeological Park: Bosnian Pyramid of the Sun' Foundation / Dobrodošli na službenu web stranicu Fondacije 'Arheološki park: Bosanska piramida Sunca'al Park: Bosnian Pyramid of the Sun Foundation

English Bosnian Serbian Croatian German Arabic French French Swedish Italian

A+ A A-

VOLONTERI POPUNILI MJESTA ZA “MRAV”

Ocijenite članak
(0 ocjena)

ImageU Fondaciju josuvijek pristižu prijave za volontiranje na Međunarodnoj radnoj akciji volontera"MRAV Bosanske piramide 2010". Od 1. juna 2010. će u Visoko početi pristizativolonteri  s četiri kontinenta i 28zemalja.

Smjene ćetrajati po deset dana kako bi se dala mogućnost što većem broju zainteresovanihda učestvuju na iskopavanjima najvećih svjetskih piramida. U ovom momentuostalo je još nekoliko raspoloživih mjesta za volontiranje u septembarskimsmjenama. Sjedište Štaba akcije i smještaja volontera - motel "Piramida Sunca"- se trenutno uređuje za njihov doček.


Dosada je najviše pojedinačnih prijava došlo iz Hrvatske i Bosne i Hercegovine. Na trećem mjestu su prijavljeni iz Malezije i Srbije, zatim Mađarske, Slovenije i Italije.

Iz Sjeverne Amerike najavili su se volonteri iz SAD, Kanade i Meksika. Iz Afrike prijave su stigle iz Egipta, Maroka i Botsuwane. Iz Azije, osim Malezije, prijavili su se zainteresovani iz Izraela i Pakistana. Iz Evrope, pored pomenutih zemalja, u Visoko dolaze i mladi iz Makedonije, Bugarske, Irske, Velike Britanije, Rumunije, Rusije, Holandije, Češke, Njemačke, Austrije, Holandije i Španije.

Posebno raduje činjenica da je stigla i prva prijava za volonterski rad iz Crne Gore.

Zadnje ažuriranje srijeda, 05 maj 2010 01:05

Podržimo projekat

Pretraga Arhive

 

http://www.youtube.com/user/BosnianPyramidsTV/featured?feature=context

 

https://soundcloud.com/bosnian_pyramid_of_the_sun_foundation

Video zapis iz Bosanske doline piramida 2014

Copyright 2005- © Fondacija--- “Arheološki park: Bosanska piramida Sunca, Archaeological Park: Bosnian Pyramid of the Sun Foundation. All rights reserved