Welcome to the official web page of the 'Archaeological Park: Bosnian Pyramid of the Sun' Foundation / Dobrodošli na službenu web stranicu Fondacije 'Arheološki park: Bosanska piramida Sunca'al Park: Bosnian Pyramid of the Sun Foundation

English Bosnian Serbian Croatian German Arabic French French Swedish Italian Finnish UK Site

A+ A A-

TRI PREDAVANJA OSMANAGIĆA U IZRAELU

Ocijenite članak
(1 ocjena)

Izraelci spadaju među tri nacije koje najviše putuju po svijetu. Mladi i stari građani Izraela mogu se redovno sresti u Peruu, Guatemali, Tibetu ili Novom Zelandu. Međutim, nema ih u Bosni i Hercegovini. To je za njih još neotkrivena teritorija.

Upravo to je bio razlog da pronalazač bosanskih piramida dr. Semir Osmanagić, po drugi put u tri mjeseca, posjeti ovu državu i pozove ih u turističku posjetu piramidama i BiH.

Tokom boravka od 14.-19. aprila dr. Osmanagić je održao tri predavanja na temu otkrića piramida u BiH te energetskih, naučnih, duhovnih i ljekovitih svojstava. Imao je vrlo topao prijem u Kefar Savi, predgrađu glavnog grada Tel Aviva, zatim na dvodnevnoj konferenciji u ZOA centru u središtu Tel Aviva, te na sjeveru Izraela, u mjestu Lotem.

Nekoliko stotina Izraelaca je s oduševljenjem saslušalo Osmanagića i entuzijastički najavilo posjet tom novom čudu – prvim europskim piramidama u Visokom.

Osmanagić je dogovorio partnersku saradnju s jednom od najvećih turističkih agencija Izraela i kontinuiranom dovođenju turista. 

Zadnje ažuriranje utorak, 19 april 2016 18:21

Piramide, tuneli i park su otvoreni svaki dan.
Radno vrijeme: 8:00-18:00 (septembar-novembar)
Kontakt: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.


ULAZ U PODZEMNI LABIRINT RAVNE UŽIVO

Podržimo projekat

Pretraga Arhive

 

http://www.youtube.com/user/BosnianPyramidsTV/featured?feature=context

 

https://soundcloud.com/bosnian_pyramid_of_the_sun_foundation

 

Video zapis iz Bosanske doline piramida 2014

Copyright 2005- © Fondacija--- “Arheološki park: Bosanska piramida Sunca, Archaeological Park: Bosnian Pyramid of the Sun Foundation. All rights reserved