Welcome to the official web page of the 'Archaeological Park: Bosnian Pyramid of the Sun' Foundation / Dobrodošli na službenu web stranicu Fondacije 'Arheološki park: Bosanska piramida Sunca'al Park: Bosnian Pyramid of the Sun Foundation

English Bosnian Serbian Croatian German Arabic French French Swedish Italian Finnish UK Site

A+ A A-

FESTIVAL U MODENI PRIGRLIO BOSANSKE PIRAMIDE

Ocijenite članak
(0 ocjena)

Tradicionalni, nacionalni, holistički festival zadnjeg vikenda maja u italijanskoj Modeni imao je ove godine i jednog međunarodnog gosta. Organizatori su pozvali pronalazača bosanskih piramida dr. Semira Osmanagića da govori 28. maja 2016. o ovom globalno važnom otkriću.

Prihvatanjem poziva da gostuje u ovom središnjem italijanskom gradu, Osmanagić dokazuje da je za projekt istraživanja piramida u Visokom vrlo bitno da bude promoviran u svakom kutku Planete. Dvosatna prezentacija prikovala je za stolice stotinu Italijana koji su bili iznenađeni i oduševljeni uticajem otkrića najvećih i najstarijih piramidalnih građevina na svijetu na svjetsku historiju.

U publici su bila i tri posjetitelja bosanskih piramida koji su s poštovanjem govorili o duhovnim i ljekovitim aspektima ovog kompeksa. Jedan od njih se čak i vjenčao na Piramidi ljubavi za koju smatra da ima najjaču i najljepšu energiju.

Nakon predavanja pokazan je izuzetan interes za posjet Visokom te učestvovanje u volontiranju.

Zadnje ažuriranje utorak, 31 maj 2016 13:04

Piramide, tuneli i park su otvoreni svaki dan.
Radno vrijeme: 8:00-18:00 (septembar-novembar)
Kontakt: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.


ULAZ U PODZEMNI LABIRINT RAVNE UŽIVO

Podržimo projekat

Pretraga Arhive

 

http://www.youtube.com/user/BosnianPyramidsTV/featured?feature=context

 

https://soundcloud.com/bosnian_pyramid_of_the_sun_foundation

 

Video zapis iz Bosanske doline piramida 2014

Copyright 2005- © Fondacija--- “Arheološki park: Bosanska piramida Sunca, Archaeological Park: Bosnian Pyramid of the Sun Foundation. All rights reserved