Welcome to the official web page of the 'Archaeological Park: Bosnian Pyramid of the Sun' Foundation / Dobrodošli na službenu web stranicu Fondacije 'Arheološki park: Bosanska piramida Sunca'al Park: Bosnian Pyramid of the Sun Foundation

English Bosnian Serbian Croatian German Arabic French French Swedish Italian Finnish UK Site

A+ A A-

USPJEŠNA PROMOCIJA BOSANSKIH PIRAMIDA U MOSKVI

Ocijenite članak
(0 ocjena)

Dugo najavljivana posjeta dr. Semira Osmanagića Rusiji, započela je 8. augusta 2016.  aktivnostima u glavnom gradu Moskvi.

Prvi sastanak je održan s graditeljem sedamnaest piramida u Rusiji i Ukrajini dr. Aleksandrom Golodom. Zajedno su posjetili najvišu Golodovljevu piramidu u okolini Moskve i onda održali sastanak na kome su razmijenili informacije o provedenim laboratorijskim analizama uticaja energije piramida na živa bića, vodu i prostor.

Najveća ruska knjižara “Biblio Globus” ugostila je dr. Osmanagića 10. augusta. On je promovirao dvije knjige prevedena na ruski: “Sve piramide svijeta: od Gize do Bosanskih piramida” i “Nova arheologija: Megaliti svijeta i energija Planete”. Izdavač obje knjige je preduzeće “Veče”.

Osmanagić je imao polusatni intervju za rusku nacionalnu televizijsku kuću “TV Ren” u kome je odgovarao na pitanja o otkriću i svrsi bosanskih piramida. Ova televizija je već emitirala dokumentarnu emisiju o Bosanskoj dolini piramida koja je prikazana u Rusiji i okolnim zemljama.

Radio stanica “Radio Mayak” je izrazila interes za susret s dr. Osmanagićem i snimila je jednosatni intervju za najslušaniji subotnji termin. Nakon toga, pronalazač bosanskih piramida snimio je i polusatni intervju za “Radio Rusiju”.

Semir Osmanagić se susreo s načelnikom Odjeljenja za kosmogoniju pri ruskoj Akademiji prirodnih znanosti prof. dr. Olegom Khavroshkinom. Ovo Odjeljenje ga je primilo za svog člana 2008. zbog otkrića prvih europskih piramida, a nakon što su potvrdili njihovo postojanje.

Nakon trodnevnog boravka u Moskvi, Osmanagić je otputovao za St. Petersburg.

Zadnje ažuriranje petak, 12 avgust 2016 07:53

Piramide, tuneli i park su otvoreni svaki dan.
Radno vrijeme: 8:00-18:00 (septembar-novembar)
Kontakt: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.


ULAZ U PODZEMNI LABIRINT RAVNE UŽIVO

Podržimo projekat

Pretraga Arhive

 

http://www.youtube.com/user/BosnianPyramidsTV/featured?feature=context

 

https://soundcloud.com/bosnian_pyramid_of_the_sun_foundation

 

Video zapis iz Bosanske doline piramida 2014

Copyright 2005- © Fondacija--- “Arheološki park: Bosanska piramida Sunca, Archaeological Park: Bosnian Pyramid of the Sun Foundation. All rights reserved