Welcome to the official web page of the 'Archaeological Park: Bosnian Pyramid of the Sun' Foundation / Dobrodošli na službenu web stranicu Fondacije 'Arheološki park: Bosanska piramida Sunca'al Park: Bosnian Pyramid of the Sun Foundation

English Bosnian Serbian Croatian German Arabic French French Swedish Italian Finnish UK Site

A+ A A-

JESENJA PROMOCIJA BOSANSKIH PIRAMIDA: IZ RASPOREDA DR. OSMANAGIĆA

Ocijenite članak
(2 ocjena)

Ulazak u septembar i pocetak jeseni donosi intenzivnu prezentaciju otkrića bosanskih piramida od Visokog do Indije. Pronalazač i voditelj projekta piramida dr. Semir Osmanagić neumorno nastavlja sa svjetskom promocijom.

Početkom septembra se sastaje s dvije filmske ekipe u Visokom. Njemačka ekipa na čelu s režiserom Damian Webberom snima dugometražni film pod naslovom “Piramida Sunca”, a slovačka ekipa sa Ratkom Sudeckyjem dokumentarac o Bosanskoj dolini piramida.

Trećeg septembra Osmanagić će imati cjelodnevni obilazak arheoloških lokacija na kojima radi Fondacija “Arheološki park: Bosanska piramida Sunca” za grupu iz Francuske. U period 3.-10. septembar domaćin je za 75 učesnika Konferencije “Pyramid Power Conference” tokom koje će obići lokacije u Visokom i Zavidovićima, s večernjim predavanjima u sarajevskom hotelu “Park”. Tako će Osmanagić održati predavanja na engleskom jeziku 4. i 5. septembra od 19-21 sat.

Sredinom septembra direktor Fondacije dočekuje grupu iz Češke, a 16. septembra će održati predavanje putem skype-a za učesnike konferencije “New Paradigm Shift 5D” u Los Angelesu. Dva intervjua za TV stanice iz Las Vegasa slijede 23. septembra (“Virtual Light Broadcast” i “Believe it or not”). Domaćin je grupama iz Mađarske 25. septembra i Poljske 26. septembra u Visokom.

Od kraja septembra do početka oktobra glavni je predavač na velikoj međunarodnoj konferenciji u Bengaluru u Indiji na “Global Congress of Spiritual Scientists”. Turneju u Indiji nastavlja s predavanjem u komuni Ayurville 4. oktobra te posjetom hramu Tiruvanamalai 6. oktobra.

Na povratku u Sarajevo, bit ce domaćin grupi “Bridging Heaven and Earth” iz SAD u čijoj pratnji je i čuveni fizičar Nassim Haramein, a zajedno će održati predavanje u hotelu “Park” u Sarajevu 16. oktobra.

Tokom boravka u Americi, Osmanagić će dati intervju za “Radio OM Times” 27. oktobra, a u Philadelphiji će održati predavanje 29. oktobra. U Sloveniji 11. novembra slijedi predavanje u Velenju, a slijedeći dan 12. novembra u Zagrebu na međunarodnom sajmu knjige “Interliber”. Krajem novembra, održat će predavanje na velikom sajmu u Istanbulu, da bi 28. novembra prvi put gostovao i na Kipru s prezentacijom u gradu Lefkose.

Početkom decembra na redu je turneja po Češkoj i Slovačkoj: 6. decembra u Brnu, 7. u Zlinu, 8. u Ostravi i 9. u Košicama. 

Zadnje ažuriranje četvrtak, 01 septembar 2016 13:00

Piramide, tuneli i park su otvoreni svaki dan.
Radno vrijeme: 8:00-18:00 (septembar-novembar)
Kontakt: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.


ULAZ U PODZEMNI LABIRINT RAVNE UŽIVO

Podržimo projekat

Pretraga Arhive

 

http://www.youtube.com/user/BosnianPyramidsTV/featured?feature=context

 

https://soundcloud.com/bosnian_pyramid_of_the_sun_foundation

 

Video zapis iz Bosanske doline piramida 2014

Copyright 2005- © Fondacija--- “Arheološki park: Bosanska piramida Sunca, Archaeological Park: Bosnian Pyramid of the Sun Foundation. All rights reserved