Logo
Print this page

SEMIR OSMANAGIĆ NA INTERLIBERU

Ocijenite članak
(0 ocjena)

Najveći hrvatski sajam knjige “Interliber” održan je u paviljonima Zagrebačkog velesajma od 8.-13. novembra 2016.

U paviljonu broj šest, održavane su polusatne promocije knjiga i razgovori s autorima. U subotu, 12. novembra, u udarnom terminu Sajma, rezervirana su bila dva sata za predavanje autora knjiga o piramidama i megalitnim lokacijama u svijetu, dr. Semira Osmanagića.

Osmanagića je najavio organizator Sajma Mladen Starovreški kao svjetski poznatog predavača i čovjeka koji hrabro mijenja knjige svjetske povijesti.

Tokom prezentacije, dr. Osmanagić se posebno fokusirao na otkrića u Bosanskoj dolini piramida u 2016. hodini: otkrivene skalarne valove na vrhu Bosanske piramide Sunca i proces samoizliječenja koji se dešava pod uticajem energija piramide u prahistorijskom Podzemnom labirintu Ravne.

Predavanju su prisustvovali i članovi Upravnog odbora zaklade “Asocijacija za prapovijesna istraživanja - API” (Igor, Višnja i Tatjana), koja je sestrinska organizacija Fondacije “Arheološki park: Bosanska piramida Sunca”.

Zadnje ažuriranje utorak, 15 novembar 2016 08:42
jm

Najnoviji članci od Administrator

Copyright 2005- © Fondacija--- “Arheološki park: Bosanska piramida Sunca, Archaeological Park: Bosnian Pyramid of the Sun Foundation. All rights reserved