Welcome to the official web page of the 'Archaeological Park: Bosnian Pyramid of the Sun' Foundation / Dobrodošli na službenu web stranicu Fondacije 'Arheološki park: Bosanska piramida Sunca'al Park: Bosnian Pyramid of the Sun Foundation

English Bosnian Serbian Croatian German Arabic French French Swedish Italian Finnish UK Site

A+ A A-

PROMOCIJA BOSANSKIH PIRAMIDA U JERUSALEMU, TEL AVIVU, HAIFI I GALILEJI

Ocijenite članak
(0 ocjena)

Na svom trećem putovanju u Izrael u godinu dana, pronalazač bosanskih piramida dr. Semir Osmanagić, nastavlja s promocijom najvećih svjetskih piramida. Poznato je da Izraelci spadaju među najaktivnije svjetske putnike i želja je da dio tih mobilnih turista dođe u posjet Visokom i BiH.

U periodu 9. - 21. februar 2017. dr. Osmanagić je održao osam predavanja u najvećim izraelskim gradovima: Tel Avivu, Jerusalemu i Haifi te u Galileji. Prezentacije o piramidama širom svijeta, energetskim i naučnim aspektima bosanskih piramida, ali i megalitnim lokacijama Izraela privukli su veliku pažnju prisutnih. Oni su se okupljali u knjižarama, hotelskim salama i privatnim kućama da poslušaju Osmanagića. Prisutni su bili inžinjeri, poslovni ljudi, umjetnici, homeopati, organizatori duhovnih putovanja na sve kontinente. Među njima su i oni koji već godinama prate informacije o Bosanskoj dolini piramida putem youtube video dokumenata.

Rezultat ove posjete je da grupe Izraelaca najavljuju svoj posjet novoj svjetskoj turističkoj atrakciji – bosanskim piramidama.

Zadnje ažuriranje četvrtak, 23 februar 2017 08:21

Piramide, tuneli i park su otvoreni svaki dan.
Radno vrijeme: 9:00-16:00 (januar-februar)
Kontakt: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.


ULAZ U PODZEMNI LABIRINT RAVNE UŽIVO

Podržimo projekat

Pretraga Arhive

 

http://www.youtube.com/user/BosnianPyramidsTV/featured?feature=context

 

https://soundcloud.com/bosnian_pyramid_of_the_sun_foundation

 

Video zapis iz Bosanske doline piramida 2014

Copyright 2005- © Fondacija--- “Arheološki park: Bosanska piramida Sunca, Archaeological Park: Bosnian Pyramid of the Sun Foundation. All rights reserved