Logo
Print this page

PROMOCIJA BOSANSKIH PIRAMIDA U JERUSALEMU, TEL AVIVU, HAIFI I GALILEJI

Ocijenite članak
(0 ocjena)

Na svom trećem putovanju u Izrael u godinu dana, pronalazač bosanskih piramida dr. Semir Osmanagić, nastavlja s promocijom najvećih svjetskih piramida. Poznato je da Izraelci spadaju među najaktivnije svjetske putnike i želja je da dio tih mobilnih turista dođe u posjet Visokom i BiH.

U periodu 9. - 21. februar 2017. dr. Osmanagić je održao osam predavanja u najvećim izraelskim gradovima: Tel Avivu, Jerusalemu i Haifi te u Galileji. Prezentacije o piramidama širom svijeta, energetskim i naučnim aspektima bosanskih piramida, ali i megalitnim lokacijama Izraela privukli su veliku pažnju prisutnih. Oni su se okupljali u knjižarama, hotelskim salama i privatnim kućama da poslušaju Osmanagića. Prisutni su bili inžinjeri, poslovni ljudi, umjetnici, homeopati, organizatori duhovnih putovanja na sve kontinente. Među njima su i oni koji već godinama prate informacije o Bosanskoj dolini piramida putem youtube video dokumenata.

Rezultat ove posjete je da grupe Izraelaca najavljuju svoj posjet novoj svjetskoj turističkoj atrakciji – bosanskim piramidama.

Zadnje ažuriranje četvrtak, 23 februar 2017 08:21
jm

Najnoviji članci od Administrator

Copyright 2005- © Fondacija--- “Arheološki park: Bosanska piramida Sunca, Archaeological Park: Bosnian Pyramid of the Sun Foundation. All rights reserved