Fondacija “Arheološki park: Bosanska piramida Sunca, Archaeological Park: Bosnian Pyramid of the Sun Foundation

English Bosnian Serbian Croatian German Arabic French French Swedish Italian Finnish UK Site

A+ A A-

SANKT PETERBURG: “BOSANSKE PIRAMIDE OTKRIĆE STOLJEĆA!”

Ocijenite članak
(2 ocjena)

Na godišnjem, 21. Međunarodnom naučnom kongresu “S.I.S.” (Science, Information, Spirit – nauka, informacije, duh) održanom u St. Peterburgu u Rusiji 1.-2. jula 2017. učestvovao je i pronalazač bosanskih piramida dr. Semir Osmanagić. Kongres je privukao dvadeset pet naučnika i istraživača iz SAD, Velike Britanije, Rusije, Francuske, Kanade, Gruzije, Bugarske i BiH.

Centralna tema ovogodišnjeg Kongresa bila je upotreba naučnih instrumenata za mjerenje energija živih bića “Bio-Well” koje je patentirao i razvio predsjednik Kongresa prof. dr. Konstantin Korotkov iz Rusije. Njihova primjena je osobito razvijena u medicini, (dijagnostici i promjenama ljudskog organizma nakon što su izloženi određenim efektima), ali i promjenama molekularne strukture vode, hrane i sl.

Tokom uvodne prezentacije, profesor Korotkov je posvetio dio predavanja svojim rezultatima mjerenja na bosanskim piramidama iz marta 2017. konstatujući da je ovdje riječ o “otkriću stoljeća” koje će zauvijek promjeniti naučnu paradigmu.

Osmanagić je imao privilegiju da bude drugi govornik Kongresa i da prikaže rezultate utjecaja energije piramida na auru, čakre i stres čovjeka te na molekularnu strukturu vode pronađenu u tunelima Ravne i njen utjecaj na čovjeka. Nakon predavanja, učesnici Kongresa su pokazali veliki interes za posjetu piramidama u Bosni.

Zadnje ažuriranje srijeda, 12 juli 2017 06:19
Copyright © Fondacija “Arheološki park: Bosanska piramida Sunca, Archaeological Park: Bosnian Pyramid of the Sun Foundation. All rights reserved