Fondacija “Arheološki park: Bosanska piramida Sunca, Archaeological Park: Bosnian Pyramid of the Sun Foundation

English Bosnian Serbian Croatian German Arabic French French Swedish Italian Finnish UK Site

A+ A A-

POSJETIOCI IZ 31 ZEMLJE NA PREDAVANJU DR. OSMANAGIĆA

Ocijenite članak
(3 ocjena)

U Kulturnom centru “Altintag” u Visokom je 23. augusta 2017. pronalazač bosanskih piramida dr. Semir Osmanagić održao predavanje na temu “Energija bosanskih piramida”. Predavanju je prisustvovalo više od 600 posjetilaca iz 31 zemlje, a prezentacija je prevođena na 18 jezika (vijetnamski, španjolski, engleski, njemački, francuski, italijanski, bugarski, ruski, portugalski, česki, poljski i dr.). Prisutni su bili članovi Akademije Huesa te volonteri Fondacije.

Tokom dvosatnog predavanja Osmanagić je govorio o novoj definiciji piramida, te o nizu multidisciplinarnih naučnih istraživanja u projektu Bosanske doline piramida. Govorio je i o uticaju izmjerenih energija piramida na bioenergetski omotač čovjeka, na razvoj duhovnih čula, ali i na proces samoizliječenja. Posebno se zadržao na temi ostvarivanja zadatih ciljeva u životu za koje je potrebno strpljenje, upornost, posvećenost, hrabrost.

Tokom predavanja, Osmanagićeve izjave o besplatnoj energiji i slobodnom protoku znanja pozdravljene su aplauzima, a nakon završetka svi prisutni su stojeći, dugotrajnim aplauzom, dali podršku za njegove i napore Fondacije “Arheološki park: Bosanska piramida Sunca” u globalno važnom projektu.

Zadnje ažuriranje ponedjeljak, 28 avgust 2017 06:18
Copyright © Fondacija “Arheološki park: Bosanska piramida Sunca, Archaeological Park: Bosnian Pyramid of the Sun Foundation. All rights reserved