Fondacija “Arheološki park: Bosanska piramida Sunca, Archaeological Park: Bosnian Pyramid of the Sun Foundation

English Bosnian Serbian Croatian German Arabic French French Swedish Italian Finnish UK Site

A+ A A-

ZADAR UGOSTIO DR. OSMANAGIĆA

Ocijenite članak
(1 ocjena)

Pronalazač bosanskih piramida dr. Semir Osmanagić održao je predavanje u Zadru, 10. oktobra 2017. pod nazivom “Teslini skalarni valovi na Bosanskoj piramidi Sunca”. Puna velika dvorana Doma sindikata i ovaj put je toplo dočekala istraživača piramida i megalitnih lokacija širom svijeta. Tokom trosatnog predavanja dr. Osmanagić je podsjetio na fenomen piramida u svijetu i naučne kriterije za piramide koji su ustanovljeni tokom istraživanja Bosanske doline piramida.

Ova prilika iskorištena je i za predstavljanje novih knjiga dr. Osmanagića: “Neočekivane arheološke lokacije Izraela i Palestine”, “Energetske tačke Planete”, “Ancient History from behind the Veil” i “Nova arheologija: Megaliti i energija Planete”.

Interesantno je da je među prisutnim bilo više od polovine koji su već bili na piramidama u Visokom već nekoliko puta. Iz ovog grada nastavlja se podrška projektu najvećih piramida na svijetu.

Zadnje ažuriranje četvrtak, 12 oktobar 2017 08:42
Copyright © Fondacija “Arheološki park: Bosanska piramida Sunca, Archaeological Park: Bosnian Pyramid of the Sun Foundation. All rights reserved