Welcome to the official web page of the 'Archaeological Park: Bosnian Pyramid of the Sun' Foundation / Dobrodošli na službenu web stranicu Fondacije 'Arheološki park: Bosanska piramida Sunca'al Park: Bosnian Pyramid of the Sun Foundation

English Bosnian Serbian Croatian German Arabic French French Swedish Italian Finnish UK Site

A+ A A-

PREDAVANJE O BOSANSKIM PIRAMIDAMA U INDIJI

Ocijenite članak
(1 ocjena)

U državi Radžistan, u mjestu Mount Abu, za članove organizacije Brahma Kumaris, dr. Semir Osmanagić održao je predavanje o bosanskim piramidama 26. novembra 2017. pred pedeset posjetilaca.

Brahma Kumaris je jedna od najvećih i socijalno najuticajnih spirutalnih organizacija na svijetu s više od million članova. Poznati su po projektima solarnih elektrana i čiste energije, bolnica s kombinacijom tradicionalne i zapadne medicine, besplatnog stanovanja i javnih kuhinja, i sl.

Pred internacionalnom publikom Osmanagić je govorio o fenomenu piramida u svijetu, naučnim kriterijumima za piramide koji su razvijeni tokom trajanja istraživanja Bosanske doline piramida, te o svrsi piramida.

Priča o bosanskim piramidama ide u svaki kutak Planete. Visoko moze očekivati nove volontere i turiste iz ovog dijela svijeta.

Zadnje ažuriranje nedjelja, 26 novembar 2017 14:49
Copyright 2005- © Fondacija--- “Arheološki park: Bosanska piramida Sunca, Archaeological Park: Bosnian Pyramid of the Sun Foundation. All rights reserved