Welcome to the official web page of the 'Archaeological Park: Bosnian Pyramid of the Sun' Foundation / Dobrodošli na službenu web stranicu Fondacije 'Arheološki park: Bosanska piramida Sunca'al Park: Bosnian Pyramid of the Sun Foundation

English Bosnian Serbian Croatian German Arabic French French Swedish Italian Finnish UK Site

A+ A A-

DR. OSMANAGIĆ ODRŽAO PREDAVANJA U BEOGRADU I NOVOM SADU

Ocijenite članak
(4 ocjena)

U organizaciji beogradskog Centra za istraživanje i ekologiju ‘Duh Rtnja’, pronalazač bosanskih piramida dr. Semir Osmanagić gostovao je u Beogradu i Novom Sadu. On je održao predavanja o piramidama u svijetu i energiji bosanskih piramida u subotu 26. maja 2018. od 16-19 sati u centru Balašević u Rakovici, u udruženju Milutin Milanković u centru Beograda od 20-23 sata te u nedjelju 27. maja 2018. u Kulturnom centru Novog Sada od 16-19 sati.

Među prisutnima su bili I raniji gosti Bosanske doline piramide, a Osmanagić je uputio poziv za posjetu Visokom svim prisutnim.

Pored toga, Osmanagić je u pratnji Saše Nadjfeija posjetio laboratorij dipl.ing. Gorana Marjanovića koji istražuje nehercijanske valove i rad Nikole Tesle.

Zadnje ažuriranje četvrtak, 31 maj 2018 07:00
Copyright 2005- © Fondacija--- “Arheološki park: Bosanska piramida Sunca, Archaeological Park: Bosnian Pyramid of the Sun Foundation. All rights reserved