Welcome to the official web page of the 'Archaeological Park: Bosnian Pyramid of the Sun' Foundation / Dobrodošli na službenu web stranicu Fondacije 'Arheološki park: Bosanska piramida Sunca'al Park: Bosnian Pyramid of the Sun Foundation

English Bosnian Serbian Croatian German Arabic French French Swedish Italian Finnish UK Site

A+ A A-

DVADESET ‘ZVIŽDAČA’ NA KONFERENCCIJI U KOLORADU

Ocijenite članak
(3 ocjena)

U američkoj državi Kolorado (Colorado), od 17.-19. augusta 2018. bit će održana jedna od najinteresantnijih konferencija ove godine u svijetu. Na jednom mjestu će se okupiti dvadeset nekonvencionalnih stručnjaka iz različitih disciplina.

Među njima su i: Gerald O’Donnell, zapadnoevropski obavještajac, stručnjak za ‘remote viewing’ (‘posmatranje na daljinu’), obučavao obavještajce tokom Hladnog rata; Laura Eisenhower, praunuka američkog predsjednika Dwighta Eisenhowera, stručnjak za egzopolitiku i tajne američke vlade; Corey Goode, učesnik u tajnim MILAB programima 1976.-1986., američki svemirski i vojni projekti; Clifford Mahooty, Zuni pleme, kosmičko porijeklo američkih indijanaca; Dr. Michael Salla, univerzitetski profesor, ekspert za tajni svemirski program; Emery Smith, istraživač u tajnim, podzemnim laboratorijama za biologiju u New Mexicu, istraživanje vanzemaljskih entiteta i drugi.

Ovaj skup će predočiti javnosti neke od najskrivenijih tajni među kojima su i kosmički programi i kontakti s drugim, venzemaljskim civilizacijama i to iz prve ruke.

Konferencija će biti održana u gradu Loveland na ‘Sunrise’ ranču. Kapactiet dvorane je 400 mjesta, a Gaia TV će direktno prenositi izlaganja.

Među pozvanim učesnicima je i pronalazač bosanskih piramida dr. Semir Osmanagić koji će govoriti o piramidama i megalitnim lokacijama u svijetu kao energetskim mašinama i ostacima drevne tehnologije.

Program Konferencije: https://www.dimensionsofdisclosure.com/gallery

Zadnje ažuriranje nedjelja, 05 avgust 2018 09:24
Copyright 2005- © Fondacija--- “Arheološki park: Bosanska piramida Sunca, Archaeological Park: Bosnian Pyramid of the Sun Foundation. All rights reserved