Logo
Print this page

RAZOTKRIVANJE ISTINE U KOLORADU

Ocijenite članak
(8 ocjena)

Grad Loveland, u američkoj državi Kolorado (Colorado) bio je domaćin konferenciji ‘Dimenzije razotkrivanja’ (‘Dimensions of Disclosure’, Program Konferencije: https://www.dimensionsofdisclosure.com/gallery). Dvadeset ‘zviždača’, istraživača, agenata i drugih govornika, smjelo su pred 400 posjetilaca govorili o najvećim tajnama Amerike. Osnovna tema je bila tajni kosmički programi, ali i iskustva iz prve ili druge ruke iz susreta s drugim civilizacijama u proteklih 70 godina.

Većina stanovnika je danas programirana kroz obrazovni sistem i medijski uticaj, tako da bi bili iznenađeni pravom istinom o odvojenoj saradnji američke mornarice s drugim civilizacijama, ili američkog zrakoplovstva s tim neznancima koji imaju tehnologiju znanto napredniju od naše ili pak naci ostavštvine koja se sreće od Antarktika do modernih obavještajnih službi.

Predavanje koje je po svojoj temi, ali i metodološkom pristupu odskakalo je bilo ono dr. Semira Osmanagića pod nazivom: ‘Piramide i megalitne građevine kao drevne energetske mašine’. Dvosatna zbirka novih informacija, s posebnim naučnim pristupom novoj definiciji piramida kroz slučaj Bosanske doline piramida, bili su pozitivan šok za sve prisutne. Nekoliko puta Osmanagić je prekidan ovacijama, a kraj predavanja svi su dočekali na nogama.

Jos jedna odlična promocija otkrića najstarijih svjetskih piramida te mnogobrojni posjetioci koji us najavili dolazak u Visoko.

 

 

 

 

Zadnje ažuriranje srijeda, 22 avgust 2018 08:44
jm

Najnoviji članci od Administrator

Copyright 2005- © Fondacija--- “Arheološki park: Bosanska piramida Sunca, Archaeological Park: Bosnian Pyramid of the Sun Foundation. All rights reserved