Welcome to the official web page of the 'Archaeological Park: Bosnian Pyramid of the Sun' Foundation / Dobrodošli na službenu web stranicu Fondacije 'Arheološki park: Bosanska piramida Sunca'al Park: Bosnian Pyramid of the Sun Foundation

English Bosnian Serbian Croatian German Arabic French French Swedish Italian Finnish UK Site

A+ A A-

TRODNEVNO PREDAVANJE DR. OSMANAGIĆA NA KONFERENCIJI U SLOVAČKOJ

Ocijenite članak
(3 ocjena)

U blizini Bratislave u Slovačkoj, održana je treća po redu konferencija ‘Energija života’ od 26.-28. oktobra 2018. Na ovoj međunarodnoj konferenciji predavači su bili Michael Tellinger iz Južnoafričke Republike, Valeri Uvarov iz Rusije, Semir Osmanagić iz Bosne i Hercegovine, Peter Stanek iz Slovačke i Jiri Matejka iz Češke Republike.

Pronalazač bosanskih piramida dr. Semir Osmanagić imao je tri predavanja tokom konferencije u ukupnom trajanju od 6 sati. Govorio je o fenomenu piramidalnih i megalitnih lokacija u svijetu, o supresiji znanja i istine od strane elita, o komunikacijskim i ljekovitim aspektima bosanskih piramida, i mnogim drugim temama koje su bila novost za 150 učesnika konferencije.

Interesantno je da je polovina prisutnih već bila u Visokom, a većina najavljuje ponovne posjete u 2019. godini.

Tokom boravka u Slovačkoj director Fondacije ‘Arheološki park: Bosanska piramida Sunca’ dao je intervjue za slovački internet radio ‘Slobodny Vysielač’ i magazin ‘ZEM’ koji se prate u velikim tiružima u Češkoj i Slovačkoj.

Zadnje ažuriranje ponedjeljak, 29 oktobar 2018 10:13
Copyright 2005- © Fondacija--- “Arheološki park: Bosanska piramida Sunca, Archaeological Park: Bosnian Pyramid of the Sun Foundation. All rights reserved