Logo
Print this page

USPJEŠNA TURNEJA DR. OSMANAGIĆA PO NORVEŠKOJ

Ocijenite članak
(1 ocjena)

Pronalazač i promotor bosanskih piramida dr. Semir Osmanagić imao je vrlo uspješnu turneju po Norveškoj. Tokom četiri dana, od 4.-7. aprila 2019. on je obišao gradove Trondheim, Alvdal, Lilehammer i Oslo. Održao je višesatna predavanja o svijetu piramida, njihovoj novoj, naučnoj definiciji i efektima energije bosanskih piramida u oblasti komunikacija, ljekovitosti i istraživanja vode i hrane.

Na njegovom četvrtom predavanju, u popularnoj knjižari Litteraturhuset u centru Osla, pred 90 posjetilaca, prisutne je pozdravio ambasador Bosne i Hercegovine u Kraljevini Norveškoj Nj.E. dr. Nedim Makarević.

Program u Oslu je trajao od 13-18:30 sati. Nakon pet sati prezentacije uslijedila su mnogobrojan pitanja i komentari. Interesantno je da je polovina prisutnih već bila u posjeti piramidama i tunelima u Visokom. Nakon predavanja mnogi su najavili svoj dolazak u BiH. Među njima će biti i novi volonteri.

Zadnje ažuriranje četvrtak, 11 april 2019 10:17
jm

Najnoviji članci od Administrator

Copyright 2005- © Fondacija--- “Arheološki park: Bosanska piramida Sunca, Archaeological Park: Bosnian Pyramid of the Sun Foundation. All rights reserved