Logo
Print this page

PREDAVANJE DR.OSMANAGIĆA NA TEMU „ENERGIJA BOSANSKIH PIRAMIDA“

Ocijenite članak
(1 ocjena)

Utorak 17. septembra 2019. popodne u parku 'Ravne 2' bio je praznik za sve ljubitelje piramida i istinite historije čovječanstva. Grupe gostiju iz Poljske, Holandije, Švicarske, SAD, Australije, Slovenije i drugih zemalja u potpunosti su ispunili multimedijalnu dvoranu Fondacije 'Arheološki park: Bosanska piramida Sunca' u Visokom.

Pronalazč bosanskih piramida dr. Semir Osmanagić je održao nadahnuto predavanje na temu „Piramide širom svijeta i Energija bosanskih piramida“. Ovo predavanje je bilo ujedno i uvod u festival i bogati program koji nas očekuje narednih dana u parku „Ravne 2“, a povodom tradicionalne proslave jesenjeg ekvinocija.

Prisutna publika, koja je do posljednjeg mjesta ispunila Multimedijalnu dvoranu, imala je priliku poslušati opsežno predavanje na engleskom jeziku  koje je trajalo duže od tri sata, a stotinu posjetioca predavanja na kraju su dr. Osmanagića pozdravili i ispratili dugotrajnim aplauzom.

Zadnje ažuriranje srijeda, 18 septembar 2019 08:37
jm

Najnoviji članci od Administrator

Copyright 2005- © Fondacija--- “Arheološki park: Bosanska piramida Sunca, Archaeological Park: Bosnian Pyramid of the Sun Foundation. All rights reserved