Welcome to the official web page of the 'Archaeological Park: Bosnian Pyramid of the Sun' Foundation / Dobrodošli na službenu web stranicu Fondacije 'Arheološki park: Bosanska piramida Sunca'al Park: Bosnian Pyramid of the Sun Foundation

English Bosnian Serbian Croatian German Arabic French French Swedish Italian

A+ A A-

IZVANREDNA TURA DR. OSMANAGIĆA PO ITALIJI

Ocijenite članak
(1 ocjena)

Pronalazač bosanskih piramida, naučnik, autor i istraživač dr. Semir Osmanagić upravo je završio još jednu uspješnu turu po Italiji. Održao je tri predavanja i to u Bolonji, Milanu i Damanhuru. Dvorane su bile pune za ovu priliku.

U njegovom društvu bio je pronalazač kamenih krugova s juga Afrike Michael Tellinger. Obojica su promovirali svoje knjige na italijanskom jeziku.

U Bolonji ih je intervjuirala Suzy Blady poznata po svojim dokumentarnim filmovima o drevnim civilizacijama širom svijeta. U Milanu je izdvačka kuća Uno Editori organizirala konferenciju sa 320 posjetilaca. U Damanhuru je dvorana bila puna da posluša Ubuntu ideje od Tellingera i koncept Otvorene zajednice od Osmanagića.

Zadnje ažuriranje srijeda, 23 oktobar 2019 10:55

Podržimo projekat

Pretraga Arhive

 

http://www.youtube.com/user/BosnianPyramidsTV/featured?feature=context

 

https://soundcloud.com/bosnian_pyramid_of_the_sun_foundation

Video zapis iz Bosanske doline piramida 2014

Copyright 2005- © Fondacija--- “Arheološki park: Bosanska piramida Sunca, Archaeological Park: Bosnian Pyramid of the Sun Foundation. All rights reserved