Welcome to the official web page of the 'Archaeological Park: Bosnian Pyramid of the Sun' Foundation / Dobrodošli na službenu web stranicu Fondacije 'Arheološki park: Bosanska piramida Sunca'al Park: Bosnian Pyramid of the Sun Foundation

English Bosnian Serbian Croatian German Arabic French French Swedish Italian

A+ A A-

ZAVRŠENA VELIKA TURNEJA DR. OSMANAGIĆA PO SLOVENIJI: IZOLA, CERKNICA, LJUBLJANA, ŽIRI I NOVO MESTO

Ocijenite članak
(0 ocjena)

Promotor jedne drugačije, pozitivne Bosne i Hercegovine te pronalazač bosanskih piramida dr. Semir Osmanagić upravo je završio veliku turneju širom Slovenije. Održao je niz predavanja u primorskom i središnjem dijelu ove države. Knjižnice u Izoli, Cerknici i Novom Mestu, kino dvorana u Žiriji i TV studijski centar u Ljubljani bili su puni za ovu priliku.

Dr. Osmanagić je pozvao prisutne na de-programiranje od krive historije kakvu nas uče u obrazovnom sistemu. Serijom naučnih analiza i mjerenja ubjedljivo je dokazao pseudonaučni pristup generacija egiptologa, arheologa i historičara a sve u svrhu manipulacije ljudskom historijom.

Na svim predavanjima bili su prisutni brojni gosti i volonteri bosanskih piramida koji su svjedočili arheološkim, naučnim, energetskim, duhovnim i ljekovitim aspektima otkrića piramida u Visokom.

Za slijedeću godinu najavljene su nove posjete u srce BiH.

Zadnje ažuriranje subota, 26 oktobar 2019 10:01

Podržimo projekat

Pretraga Arhive

 

http://www.youtube.com/user/BosnianPyramidsTV/featured?feature=context

 

https://soundcloud.com/bosnian_pyramid_of_the_sun_foundation

Video zapis iz Bosanske doline piramida 2014

Copyright 2005- © Fondacija--- “Arheološki park: Bosanska piramida Sunca, Archaeological Park: Bosnian Pyramid of the Sun Foundation. All rights reserved