Welcome to the official web page of the 'Archaeological Park: Bosnian Pyramid of the Sun' Foundation / Dobrodošli na službenu web stranicu Fondacije 'Arheološki park: Bosanska piramida Sunca'al Park: Bosnian Pyramid of the Sun Foundation

English Bosnian Serbian Croatian German Arabic French French Swedish Italian

A+ A A-

DR. OSMANAGIĆ U INDIJI, ITALIJI, SRBIJI I HRVATSKOJ U NAREDNIH MJESEC DANA

Ocijenite članak
(2 ocjena)

Pronalazač bosanskih piramida dr. Semir Osmanagić nastavlja s intenzivnom promocijom i pripremama za volontersku, istraživačku i turističku sezonu u 2020. godini.

On će predavati na međunarodnoj konferenciji o energiji piramida koja će biti održana u glavnom gradu Indije, New Delhiju, 2. novembra 2019. Pri tome će iznijeti rezultate naučnih snimanja, laboratorijskih analiza, eksperimenata i mjerenja u Bosanskoj dolini piramida. Svakako, pozvat će prisutne u posjet Visokom.

Tokom novembra, dr. Osmanagić će dva puta posjetiti Italiju. Prvo će na Sardiniji, nakon provedenih istraživanja, održati predavanje 17. novembra 2019. u Vijećnici grada Guasila, da bi 24. novembra učestvovao na Top Mystery Conference u Milanu.

Direktor Fondacije 'Arheološki park: Bosanska piramida Sunca'  leti u Beograd 30. novembra-1. decembra gdje će imati intervjue za najveće youtube TV platforme u regionu (Balkan Info, FES TV, i dr.).

Vikend nakon toga, 6. decembra, imat će predavanje na Međunarodnom kongresu alternativne medicine na Zagrebačkom velesajmu u Zagrebu u organizaciji HUPED-a. Tema je 'Ljekoviti aspekt energije bosanskih piramida', a početak predavanja je u 17 sati.

Zadnje ažuriranje ponedjeljak, 04 novembar 2019 10:27

Podržimo projekat

Pretraga Arhive

 

http://www.youtube.com/user/BosnianPyramidsTV/featured?feature=context

 

https://soundcloud.com/bosnian_pyramid_of_the_sun_foundation

Video zapis iz Bosanske doline piramida 2014

Copyright 2005- © Fondacija--- “Arheološki park: Bosanska piramida Sunca, Archaeological Park: Bosnian Pyramid of the Sun Foundation. All rights reserved