Logo
Print this page

PROMOCIJA BOSANSKIH PIRAMIDA U FRANKFURTU

Ocijenite članak
(3 ocjena)

Pronalazač bosanskih piramida dr. Semir Osmanagić ne posustaje u promociji prvih europskih i najstarijih svjetskih piramida. Dokle god se bude moglo putovati po svijetu on će prezentirati novo znanje o piramidama kao energetskim mašinama i njihove beneficije za čovječanstvo te pozivati goste, volontere i istraživače u srce Bosne i Hercegovine.

Organizacija Frankfurter Ring bila je domaćin direktoru Fondacije ‘Arheološki park: Bosanska piramida Sunca’. Održao je trosatno predavanje u petak 6. marta 2020. i sedmosatni workshop- radionicu, u subotu 7. marta u Frankfurtu (Njemačka).

Prisutni su imali priliku da saznaju pravu istinu o nizu megalitnih i piramidalnih lokacija te o neznanju i strahu u kojem žive arheolozi širom svijeta kada je riječ o drevnoj tehnologiji.

Na događajima je aktivni sudionik bio Osmanagićev izdavač knjiga u Njemačkoj, firma Amra (Amon-Ra), gdje je dogovoreno i štampanje njegovih novih knjiga.

Zadnje ažuriranje nedjelja, 08 mart 2020 16:03
jm

Najnoviji članci od Administrator

Copyright 2005- © Fondacija--- “Arheološki park: Bosanska piramida Sunca, Archaeological Park: Bosnian Pyramid of the Sun Foundation. All rights reserved