Welcome to the official web page of the 'Archaeological Park: Bosnian Pyramid of the Sun' Foundation / Dobrodošli na službenu web stranicu Fondacije 'Arheološki park: Bosanska piramida Sunca'al Park: Bosnian Pyramid of the Sun Foundation

English Bosnian Serbian Croatian German Arabic French French Swedish Italian

A+ A A-

SRDAČAN PRIJEM BOSANSKIM PIRAMIDAMA U CAZINU

Ocijenite članak
(4 ocjena)

Na poziv Kulturnog centra u Cazinu je gostovao dr. Semir Osmanagić 23. oktobra s predavanjem na temu: “Piramide u svijetu i Bosanska dolina piramida”. Dvorana Kulturnog centra s kapacitetom od 250 sjedista bila je popunjena što svjedoči o velikom interesu za ovaj projekt. Pronalazač bosanskih piramida je upoznao prisutne sa sedmogodišnjim istraživanjima u Visokom, ali i pronalaskom velikog broja piramida na svim svjetskim kontinentima.

 

Prisutni Cazinjani, ali i građani Velike Kladuše, Bosanske Krupe, Bihaća, Ostrošca i ostalih gradova iz okoline su veoma toplo primili ovaj projekt, a mnogi su najavili svoj dolazak u Visoko kao turisti ili volonteri.

 

Prilikom boravka u Cazinu, dr. Osmanagić je intervjuiran za emisiju RTV Cazin “Razgovor s povodom”, te dao izjave za TV Velike Kladuše, TV Cazin i lokalne web portale.

Zadnje ažuriranje četvrtak, 25 oktobar 2012 05:49

Podržimo projekat

Pretraga Arhive

 

http://www.youtube.com/user/BosnianPyramidsTV/featured?feature=context

 

https://soundcloud.com/bosnian_pyramid_of_the_sun_foundation

Video zapis iz Bosanske doline piramida 2014

Copyright 2005- © Fondacija--- “Arheološki park: Bosanska piramida Sunca, Archaeological Park: Bosnian Pyramid of the Sun Foundation. All rights reserved