Welcome to the official web page of the 'Archaeological Park: Bosnian Pyramid of the Sun' Foundation / Dobrodošli na službenu web stranicu Fondacije 'Arheološki park: Bosanska piramida Sunca'al Park: Bosnian Pyramid of the Sun Foundation

English Bosnian Serbian Croatian German Arabic French French Swedish Italian

A+ A A-

ODRŽANO PREDAVANJE OSMANAGIĆA U ZAGREBU 14.09.2013.

Ocijenite članak
(0 ocjena)

U Zagrebu je 14. septembra 2013. održana konferencija koju su organizirali cčanovi Facebook grupe o indigo djeci. Riječ je o grupi koja okuplja oko 30.000 članova. Pored  predavača iz Australije, Kanade, Hrvatske i Švedske, organizatori su pozvali i istraživače tehnologija drevnih civilizacija dr. Semira Osmanagića i Marka Pogačnika (Slovenija).

Konferencija je održana u zagrebačkoj dvorani HUB i realizirana je putem skype-a, a snimak predavanja će se naći na youtube kanalu.

Osmanagić je tokom izlaganja posebnu pažnju posvetio utjecaju piramidalnog kompleksa u Visokom na očuvanje originalne planetarne frekvencije – Šumanove resonance.

Zadnje ažuriranje utorak, 17 septembar 2013 12:13

Podržimo projekat

Pretraga Arhive

 

http://www.youtube.com/user/BosnianPyramidsTV/featured?feature=context

 

https://soundcloud.com/bosnian_pyramid_of_the_sun_foundation

 

Video zapis iz Bosanske doline piramida 2014

Copyright 2005- © Fondacija--- “Arheološki park: Bosanska piramida Sunca, Archaeological Park: Bosnian Pyramid of the Sun Foundation. All rights reserved