Welcome to the official web page of the 'Archaeological Park: Bosnian Pyramid of the Sun' Foundation / Dobrodošli na službenu web stranicu Fondacije 'Arheološki park: Bosanska piramida Sunca'al Park: Bosnian Pyramid of the Sun Foundation

English Bosnian Serbian Croatian German Arabic French French Swedish Italian

A+ A A-

BOSANSKE PIRAMIDE PREDSTAVLJENE U PARIZU 15. SEPTEMBRA 2013.

Ocijenite članak
(1 ocjena)

Pronalazač bosanskih piramida dr. Semir Osmanagić je predstavio hronologiju otkrića bosanskih piramida publici u centru Louis Lumiere u Parizu 15. septembra 2013. pred 140 posjetilaca. Na jednodnevnoj konferenciji u glavnom gradu Francuske, na kojoj je pored Osmanagića, govorio i austrijski istraživač Klaus Dona, bilo je riječi o tehnologiji drevnih civilizacija.

S obzirom da je od prethodnog predavanja Osmanagića u Parizu prošlo tri godine, publika je čula novosti koje su se dešavale u međuvremenu. Poseban interes je pokazan za konstrukciju piramida i njihove energetske karakteristike. Zvuk piramida i elektromagnetna zračenja su izazvale pravu senzaciju među prisutnima.

Iskazan je interes za snimanje dva dokumentarna filma, a prisutni su najavili i svoj dolazak u Visoko kao turisti i volonteri. Snimak predavanja bit će postavljen na youtube, a DVD će se naći na tržištu u Francuskoj.

Zadnje ažuriranje utorak, 17 septembar 2013 12:17

Podržimo projekat

Pretraga Arhive

 

http://www.youtube.com/user/BosnianPyramidsTV/featured?feature=context

 

https://soundcloud.com/bosnian_pyramid_of_the_sun_foundation

 

Video zapis iz Bosanske doline piramida 2014

Copyright 2005- © Fondacija--- “Arheološki park: Bosanska piramida Sunca, Archaeological Park: Bosnian Pyramid of the Sun Foundation. All rights reserved