Welcome to the official web page of the 'Archaeological Park: Bosnian Pyramid of the Sun' Foundation / Dobrodošli na službenu web stranicu Fondacije 'Arheološki park: Bosanska piramida Sunca'al Park: Bosnian Pyramid of the Sun Foundation

English Bosnian Serbian Croatian German Arabic French French Swedish Italian

A+ A A-

PUNA KONGRESNA DVORANA U OPATIJI ZA BOSANSKE PIRAMIDE

Ocijenite članak
(0 ocjena)

Tradicionalni opatijski Sajam ezoterije ugostio je 16. novembra 2013. pronalazača bosanskih piramida dr. Semira Osmanagića koji je tokom četverosatnog predavanja o arheološkim lokacijama u Visokom prisutne informirao o svim novostima iz Bosanske doline piramida, turističkoj atraktivnosti projekta i rezultatima naučnih istraživanja.

Više od 180 posjetilaca dokaz su ogromne zainteresiranosti za ovaj projekt koji ruši dogme iz oblasti arheologije, fizike, geologije i razumijevanja naše drevne prošlosti uopće.

Prisutni su posebno bili oduševljeni multidisciplinarnim pristupom i otvorenošću ovog projekta koji pruža drugi i istinit uvid u civilizacije koje su živjele prije nas i koje su u pojedinim segmentima bili daleko razvijeniiji nego današnja civilizacija.

Inače, Osmanagić je na Sajmu predstavljen kao specijalni gost ovog interesantnog događaja koji redovno okuplja vise od 50 izlagača iz skoro svih zemalja bivše Jugoslavije.   Ovo je bio njegov drugi uzastupni nastup na jesenjem Sajmu.

Zadnje ažuriranje ponedjeljak, 18 novembar 2013 09:16

Podržimo projekat

Pretraga Arhive

 

http://www.youtube.com/user/BosnianPyramidsTV/featured?feature=context

 

https://soundcloud.com/bosnian_pyramid_of_the_sun_foundation

 

Video zapis iz Bosanske doline piramida 2014

Copyright 2005- © Fondacija--- “Arheološki park: Bosanska piramida Sunca, Archaeological Park: Bosnian Pyramid of the Sun Foundation. All rights reserved