Welcome to the official web page of the 'Archaeological Park: Bosnian Pyramid of the Sun' Foundation / Dobrodošli na službenu web stranicu Fondacije 'Arheološki park: Bosanska piramida Sunca'al Park: Bosnian Pyramid of the Sun Foundation

English Bosnian Serbian Croatian German Arabic French French Swedish Italian

A+ A A-

SJAJNA POSJETA U KOPRU

Ocijenite članak
(0 ocjena)

Pronalazač bosanskih piramida izazvao je veliko zanimanje u slovenačkom Kopru u srijedu 22. janaura 2014. Primorska Univerza i njen Fakultet za management je ponovo, nakon jednogodišnje pauze, ugostila straučnjaka za fenomen piramida u svijetu dr. Semira Osmanagića.

Velika fakultetska dvorana je bila premala da bi primila vise od 250 zainteresovanih za Osmanagićevo predavanje. Nekoliko posjetilaca je došlo iz Ljubljane, jer su ulaznice za veliko Osmanagićevo predavanje u glavnom gradu Slovenije 24.01. već rasprodane.

Među posjetiocima bili su i oni koji su već bili u Visokom i oduševljeni viđenim doveli su i svoje prijatelje.

Dva ipo sata predavanja o drevnim tehnologijama izazvali su jak utisak na Slovence. Mnogi su se predbilježili za dolazak u Visoko ove sezone. Turneja Osmanagića se nastavlja predavanjem u Mariboru 23. janaura.

Zadnje ažuriranje petak, 24 januar 2014 07:38

Podržimo projekat

Pretraga Arhive

 

http://www.youtube.com/user/BosnianPyramidsTV/featured?feature=context

 

https://soundcloud.com/bosnian_pyramid_of_the_sun_foundation

Video zapis iz Bosanske doline piramida 2014

Copyright 2005- © Fondacija--- “Arheološki park: Bosanska piramida Sunca, Archaeological Park: Bosnian Pyramid of the Sun Foundation. All rights reserved