Welcome to the official web page of the 'Archaeological Park: Bosnian Pyramid of the Sun' Foundation / Dobrodošli na službenu web stranicu Fondacije 'Arheološki park: Bosanska piramida Sunca'al Park: Bosnian Pyramid of the Sun Foundation

English Bosnian Serbian Croatian German Arabic French French Swedish Italian

A+ A A-

PROMOCIJA OSMANAGIĆEVE KNJIGE U FRANCUSKOJ

Ocijenite članak
(1 ocjena)

Knjiga pronalazača bosanskih piramida Dr. Semira Osmanagića “Sve piramide svijeta i Bosanska dolina piramida” (“Les Piramides a Travers Le Monde & Les Pyramides Perdues de Bosnie”) prevedena je i štampana na francuskom jeziku.

Promocija francuskog izdanja knjige voditelja projekta istraživanja bosanskih piramida održana je 10. maja 2014. u gradu Nantu (Nantes) na atlantskoj obali te 11. maja u glavnom gradu Parizu (Paris). Limitirana količina knjiga koje su bile na raspolaganju organizatorima promocija (Maria-Gloria, Stephane, Isabelle i Jean-Jacque) rasprodana je prije početka predavanja. Redovno gostovanje Osmanagića u Francuskoj čini ovaj projekt popularnim i sve je više gostiju na predavanjima koji su već bili u Visokom kao volonteri, turisti, predstavnici medija i istraživaći.

Nekoliko stotina posjetilaca su saslušali dvosatna predavanja Osmanagića o novostima s istraživanja, a mnogi su najavili dolazak u Visočku dolinu.

Osmanagič je imao i jednosatni intervju s popularnim radio voditeljem Bobom Bellancom. Njegov internet radio program prati 150.000 pretplatnika i dodatnih 200.000 slušalaca. Priča o bosanskim piramidalnim građevinama kao energetskim mašinama će odjeknuti širom Francuske.

Fondacija “Arheološki park: Bosanska piramida Sunca” ima svoj dobro posjećeni portal na francuskom jeziku: http://pyramidesbosnie.com na kome se mogu prijaviti volonteri za rad na bosanskim piramidama.

Zadnje ažuriranje ponedjeljak, 12 maj 2014 07:58

Podržimo projekat

Pretraga Arhive

 

http://www.youtube.com/user/BosnianPyramidsTV/featured?feature=context

 

https://soundcloud.com/bosnian_pyramid_of_the_sun_foundation

 

Video zapis iz Bosanske doline piramida 2014

Copyright 2005- © Fondacija--- “Arheološki park: Bosanska piramida Sunca, Archaeological Park: Bosnian Pyramid of the Sun Foundation. All rights reserved