Welcome to the official web page of the 'Archaeological Park: Bosnian Pyramid of the Sun' Foundation / Dobrodošli na službenu web stranicu Fondacije 'Arheološki park: Bosanska piramida Sunca'al Park: Bosnian Pyramid of the Sun Foundation

English Bosnian Serbian Croatian German Arabic French French Swedish Italian Finnish UK Site

A+ A A-

PREZENTACIJE BOSANSKIH PIRAMIDA U PARIZU, ISTANBULU, ZAGREBU, TIRANI, MALMU, LUNDU, PORTLANDU I SEDONI

Ocijenite članak
(1 ocjena)

Prvi jesenji dani svjedočiće intenzivnoj promociji bosanskih piramida širom svijeta. Njihov pronalazač dr. Semir Osmanagić pozvan je na niz konferencija i javnih predavanja na tri kontinenta. Prvi oktobarski vikend on je gost na međunarodnoj konferenciji u Parizu “Past, Present, Future” u subotu 4. oktobra, da bi slijedeći dan u nedjelju održao šestosatni seminar o drevnim tehnologijama i piramidama širom svijeta. To će biti prilika za novu promociju francuskog izdanja knjige o piramidama u svijetu i BiH.

Drugi vikend u oktobru Osmanagić odlazi u Istanbul gdje će održati cjelodnevno predavanje u hotelu. Vikend iza toga on je gost na zagrebačkom velesajmu gdje će u okviru festival “Mystic” u subotu 18.10.2014. govoriti o energiji piramida. Slijedeći dan 19.10. održat će predavanje u Varaždinskim Toplicama.

Nakon toga Osmanagić gostuje u Albaniji gdje će uz obilazak megalitnih zidina i kamenih kugli, održati i javna predavanja za stručnu javnost.

Osmog novembra Devetog Osmanagić je pozvan u Kopenhagen u Danskoj, a devetog i desetog novembra u Malmo i Lund u Švedskoj. Zatim slijedi javno predavanje u Portlandu u američkoj državi Oregon 21. novembra. Već slijedeći dan on je glavni predavač na konferenciji u Sedoni, Arizona. 

Zadnje ažuriranje ponedjeljak, 22 septembar 2014 11:13
Copyright 2005- © Fondacija--- “Arheološki park: Bosanska piramida Sunca, Archaeological Park: Bosnian Pyramid of the Sun Foundation. All rights reserved