Welcome to the official web page of the 'Archaeological Park: Bosnian Pyramid of the Sun' Foundation / Dobrodošli na službenu web stranicu Fondacije 'Arheološki park: Bosanska piramida Sunca'al Park: Bosnian Pyramid of the Sun Foundation

English Bosnian Serbian Croatian German Arabic French French Swedish Italian

A+ A A-

SVEDOČANSTVO

DOSAD NAJDRAMATIČNIJA REMISIJA KARCINOMA PLUĆA NAKON KOMBINIRANJA KONVENCIONALNE I MOJE TERAPIJE UKOLIKO UKLONIMO POSLJEDICE DJELOVANJA "BOLNIH KLESHA" IZ DUBINA SVIJESTI, TZV. ČUDA SU MOGUĆA

....Imamo samo dobre vijesti; kako ste i preporučili, tata se, uz DVA CDa i himalajski korijen, drži svega i nalazi krvi su mu sasvim uredni. Hemoglobin i leukociti ne padaju. KEMOTERAPIJU PODNOSI BEZ IKAKVIH POPRATNIH POJAVA. Dobro jede i spava a navečer pliva u moru. 
Završio je drugi ciklus (kemoterapije) od planirana 4 i ovog tjedna su mu obnovili UZV i RTG pluća. Metastaze su praktično nevidljive na UZV i čekati ćemo PET CT snimku a tumor koji je mjerio 7x6 cm na prvim snimanjima, na snimci RTG-a sada, dva mjeseca kasnije, mjeri oko 3,5cm (najveća dimenzija). Nema više ni krvi s kašljem. Pala mi je na pamet vaša riječ "dramatično", kada ste spomenuli moguće rezultate ove kombinacije terapija. Nismo očekivali ni neke bitnije pretrage a kamoli pomake u tako kratkom roku. Zaboravila sam spomenuti i da su ciljani tumor markeri (bronhi, pluća) također uredni CILJANI TUMOR MARKERI (BRONHI; PLUĆA) TAKOĐER UREDNI.....
Karcinom je bio za 1cm manji i prije kemoterapije, a nakon što je već mjesec dana slušao CD, pio korijen i prebacio se na Vašu alkalnu dijetu. pH urina mu 8, 9 čak ponekad prema 10.
Ovaj napredak u smanjenju tumora je i za doktora onkologa (kod kojeg je bio 23.08.) fascinantan i nevjerojatan. Inzistirali ste na konvencionalnoj medicini i obavjestili smo liječnike o svemu. Složili su se da time treba nastaviti....(S. i M.J., Pula).

Ovo nije kraj. Ovo je tek početak. Bitke za prevlast na najdubljim razinama svijesti i transpersonalne stvarnosti gdje je zabilježena sudbina nas kao bića i našeg tijela. Nema psihonauta koji može zaroniti tako duboko jer od tamo dolaze signali koji upravljaju našim genima, proteinima, molekulama...
U Patanjalijevim Joga Sutrama, koje su izrazito spiritualno djelo, spominje se koncept PET KLESHA, najdubljih sadržaja naše osobe koje upravljaju našim vanjskim i unutarnjim reakcijama. To su avidya (neznanje o vlastitoj pravoj prirodi ili prirodi stvari), asmita (egoizam), raga (privlačnost), dvesa (odbojnost) i abhinivesa (strah od smrti). Ova zadnja je tako duboko da je se nitko ne može riješiti ma kako razvijen bio.
Nas zanima prva koju možemo shvatiti i na razini potreba tijela. Neznanje o pravoj prirodi stvari govori o postupnoj distorziji naše percepcije koja dovodi do stresa a taj postupno stvara, opetovanim krivim percepcijama, ono što Eckhart Tolle zove "tijelom boli". Svaki novi stres iste vrste pojačava poremećaj u signalima koji prema genima i tjelesnim strukturama dolaze iz podsvijesti. To prije ili kasnije izaziva nepravilno funkcioniranje nekih gena ili aktivaciju onih neželjenih. Otuda dalje kreću naredbe kojima metabolizam čovjeka skreće s optimalnog na pogrešan a posljedično i u bolest. 
To jest rješivo, privremeno, kemijskom intervencijom no dugoročno može djelovati samo korekcija signala koji život znače. 
Ukorijenjeno uvjerenje da je to moguće promjenom u shvaćanju, svjesnom sugestijom, placebom, manipulacijama svješću samo je djelomično istina.
Nalazi li se problem dovoljno daleko od našeg svjesnog dijela, u zoni transpersonalne stvarnosti s kojom smo povezani tankom niti, preko podsvijesti je moguće utjecati samo dijelom na deprogramiranje neželjenih utjecaja verbalnom sugestijom/autosugestijom. Potpunom se rezultatu nadamo tek ako prepoznamom vibracije/zvukove dublje realnosti ili naučimo strukturu molekula i gena pretvarati u "glazbu" prepoznatljivu tamo gdje vladaju kleshe. Neki to zovu "valnom genetikom".
Dakako, još uvijek nije jasno zašto to djeluje kod nekoga savršeno, kod nekoga ne djeluje uopće i koji je onaj završni zvuk/signal koji učinak može učiniti potpunim. Kada se djelovanje molekula na fizičkoj razini sinkronizira s transformacijom pogubnih efekata krivih signala naći ćemo ono za čime tragamo.....
1. Dr Pjotr Gariaev - ruski akademik i tvorac tzv. "valne genetike" s kojime sam bio u kontaktu pred više od deset godina na tragu je ideja sličnih onima iz vedskih učenja koja su nastala prije SVIH religija ali konkretnih, dramatičnih učinaka na ljudskim bićima još nema.
2. Zvukovima protiv karcinoma pokušavaju na razne načine bolesnicima pomoći mnoge grupe istraživača ali su rezultati još uvijek relativno slabi.
3. Za najslavnijeg današnjeg iscjelitelja, Joaoa iz Brazila, govori se da na neki način ubrzano mijenja metabolizam kod nekih bolesti uslijed emanacije iz svojih ruku i uma koje su sinkronizirane no pravog tumačenja za efekte njegova djelovanja još nema. Znanost nikada nije priznala nijedno njegovo izlječenje.

Zadnje ažuriranje utorak, 01 novembar 2016 08:23
Copyright 2005- © Fondacija--- “Arheološki park: Bosanska piramida Sunca, Archaeological Park: Bosnian Pyramid of the Sun Foundation. All rights reserved