Logo
Print this page

ŠTA JE PROSVJETLJENJE

NA 50-U GODIŠNJICU PRVOG VELIKOG INTERVJUA ZA „VEČERNJI LIST“ EVO ŠTO DINOSAURUS ALTERNATIVE MOŽE REĆI O OSOBNIM ISKUSTAVIMA O TOME ŠTO JE PROSVJETLJENJE I JEDINI NAČIN KAKO DO NJEGA DOĆI, KAKO UTJECATI NA PODSVIJEST SUBLIMINALIMA ZA ZDRAVLJE I UKLANJANJE TRAUMA PROŠLOSTI, O MOĆI SUGESTIJE, O SCIJENTOLOGIJI, ČUDIMA KOJA SU MOGUĆA, I CHINGU, MAGIJI, POČECIMA ALTERNATIVE, PARALELNIM SVJETOVIMA, MAŠTI KAO SOLI ŽIVOTA, TAJNAMA....
Iskustva osobe koja sluša CD synchro za duhovni razvoj:
“…Moram reći da su se stvari drastično promijenile. Shvaćam odmah, barem ono malo situacija koje su se zasad dogodile. Prezadovoljna sam. I osjećam se stvarno dobro. ….San: ležim i muž dolazi i podiže pokrivač, a onda umjesto njega neka nebeska snaga drži pokrivač gore. Osjetila sam strah i vrisnula iz sveg glasa. …Ujutro sam se osjećala preporođeno, puna snage i elana. Jednostavno preporođena! Ovo je nešto novo. A bit će i bolje. Vi ste genije i žao mi je što više ljudi ne vjeruje u moć podsvjesti… Pozz. (G.)”
(Napomena: kod ranih iskustava pravih duhovnih uvida se uvijek javlja prvo strah, a zatim snažan osjećaj nadnaravne svepristunosti).
“Slušam Vaš CD A/M i primjećujem nešto zanimljivo. Kada usmjerim pažnju na duhovnost dok slušam, kasnije imam do sada nepoznata takva iskustva. Kada je to neki organ, osjećam toplinu u njemu. Kada je to neka iritacija, ona nestaje. Jesam li u pravu?” (R. F., Zagreb)
“Htio sam se javiti i reći Vam samo da vaš subliminalni CD definitivno funkcionira… Doduše, da budem iskren, poslušao sam ga samo nekoliko puta otkad sam ga dobio, ali količina novih spoznajnih informacija koje sam dobio u narednom vremenu do danas je nevjerojatna. Govorim nevjerojatna, jer nemam drugi izraz koji bih upotrijebio analogno. Jer riječ “nevjerojatno” i njezino značenje su apsurd.” (Dominik, HR)
“Vaš CD je super! U 4 tjedna dobila sam brže rezultate nego dugogodišnjom meditacijom. Preporučam ga svim svojim prijateljima koji i dalje tumaraju uokolo tražeći “pravo rješenje”, a ja sam oduvijek znala da se ono nalazi u podsvjesti. Moja istraživanja su me dovela na put frekvencija, galazbenih oktava i vibracija i na kraju do Vas! Hvala puno i lijep pozdrav od E…e iz Istre!” (E. V.)
“Slušam vaš CD subliminal ff 100 dana. Moram reći da je nakon tri tjedna slušanja u potpunosti nestalo moje depresivno raspoloženje. Od tada sam imala još samo u jednom navratu dva dana kad sam bila depresivna. CD slušam prije spavanja, a određene dane (kad osjećam da mi je potrebno) ga slušam i ujutro nakon buđenja, prije odlaska na posao. To me ispuni osjećajem unutarnjeg zadovoljstva. Puno je promjena nastalo u ovom periodu, a najvažnija je svakako moje raspoloženje, zatim vjera u smisao života, te ljubav prema sebi. Čitala sam ponovno upitnik koji sam vam prvom prilikom poslala, i primjećujem da se puno odgovora sa DA promjenilo u NE i to me jako veseli. Također, već 45 dana pijem vodu s vortex antene te držim vortex antenu među rukama 15 minuta ujutro prije posla, te 15 minuta nakon povratka s posla da bi se regenerirala. Ono divno što je po mom mišljenju proizašlo iz toga je da mi se popravila probava (asimilacija hrane) te sam dobila natrag svoja tri izgubljena kilograma te ponovno izgledam kao žena a ne kao djevojčica. To je nešto predivno! Hvala vam od srca na tom!” (Z. R.)
“Slušanje Vašeg CD-a mi je nevjerojatno pomoglo, jer ne samo da su odmah izbile neke potisnute emocije (prvenstveno duboko potisnuta ljutnja i bijes, razočaranje…), nego sam konačno to otpustila, a bila sam uvjerena da sam s njima već odavno razriješila.” (N. S.)

Related Video

Zadnje ažuriranje ponedjeljak, 27 februar 2023 17:44
jm

Najnoviji članci od Administrator

Copyright 2005- © Fondacija--- “Arheološki park: Bosanska piramida Sunca, Archaeological Park: Bosnian Pyramid of the Sun Foundation. All rights reserved